Zonnebank.

Gisteren had het vrouwtje niet zo zin om iets te vertellen, er was ook helemaal niks gebeurd.

Teminste, tot dat ik op school was en onder de les ineens de klas uit wilde.
Ik was samen met het vrouwtje bezig aan een oefening en ineens kon ik mijn plasje niet meer tegen houden en weg was ik naar de deur van de klas, ik moest naar een grasveldje of zo.
Toen ik dan ook samen met het vrouwtje nadat ik mijn plasje had gedaan de klas weer in kwam, vroeg de leraar waar ik last van had.
Het vrouwtje reageerde daarop met de mededeling dat ik een goed opgevoed hondje was dat niet in de klas gaat zitten plassen of p….n zoals veel hondjes wel doen, maar dat ik daarvoor naar buiten ga, zoals het hoort.
Nou heel de klas begon te lachen maar ze vonden het wel heel erg knap van mij dat ik zo netjes ben opgevoed en me daar dan ook nog aan hou.

Verder hebben Keiko en ik de afgelopen twee dagen echt niet veel gedaan hoor.
O ja, we hebben elkaar heel de dag door afgewisseld.
Ik binnen Keiko buiten en ik buiten Keiko binnen en zo heel de dag door, vrouwtje werd er dol van, ze zag constant twee hondjes op en neer lopen.
En ik maar de zon in de gaten houden en met hem mee draaien, zodat ik ook aan de voorkant bruin word, want ik moet zeggen dat kleurt echt niet mee en dat valt me tegen.
Ik heb een heuze zonnebank gecreรƒยซrd en dan zou je toch denken dat het moet lukken, maar nee hoor.
Ik houd zelfs heel de tijd mijn hoofdje omhoog en daar word je ook best moe van hoor, zodat als ik binnen ben dan ook gewoon in coma val voor een half uurtje, want dan moet ik weer ruilen met Keiko en is de zonnebank weer voor mij.

Wat we morgen gaan doen weet ik nog niet, wel weet ik dat baasje en vrouwtje morgenavond naar een vliegveldje gaan en misschien mogen Keiko en ik wel mee (vrouwtje heeft gezegd dat als het niet al te warm is wij mee mogen).
Wat ze daar gaan doen kunnen ze nog niet zeggen, maar ze gaan wel iemand verrassen, wij zijn dus benieuwd wat er gaat gebeuren.

6 gedachten over “Zonnebank.

 1. Wat een kapsones hoofd zeg. Misschien kan het vrouwtje er een zonnebankje bijleggen. Hoeven jullie niet steeds af te wisselen. ๐Ÿ˜‰ Worden jullie misschien eerder bruin????

 2. Wat ben je een keurige woef Keiko! Goed van je dat je niet zoaar ergens gaat plassen ๐Ÿ˜€
  Ik lees morgen wel hoe het avontuur bij het vliegveldje is afgelopen ๐Ÿ˜›

 3. Wat een net hondje ben jij zeg! SUPER!!!
  Met dit warme weer kun je je eigen maar beter rustig houden ook! Heb jij nou zomaar twee kussens om op te liggen. Ben je bang dat je je billen pijn doet, ofzo ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 4. Niet teveel zonnen,hoor!Ik vind je zo veel mooier.Je hebt een goeie opvoeding gehad!
  Shinto pieste laatst tegen vrouwtjes been bij de dierenarts,niet echt netjes.Maar als we in een tuin zijn met gras bij andere mensen dan doen we daar echt niks.In onze eigen tuin natuurlijk ook niet!

  Wat zijn jullie toch super mooie honden ๐Ÿ˜›

 5. Uhuh dames?…willen jullie iets te drinken tijdens het zonnen?..wat dachten jullie van een heerlijke fruitcocktail??
  Voor de rest alles naar wens?..
  En toppie hoor dat je netjes de klas bent uitgelopen!!

  “twee andere zonaanbidders” ๐Ÿ˜€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.