De belevenissen van …..!

Na een gewone nacht en een ochtendwandeling met vier Shiba’s door de wijk, een ongewoon ontbijt, want wij zijn helemaal niet gewend dat er een hond om een broodje komt vragen.
Maar Nagai weet goed hoe hij dat moet doen, alleen pech voor hem bij ons gebeurt dat niet.

De dolle minuten met drie Shiba’s, ach wat wil je anders als je ze een paar uurtjes in hun huisje hebt gelaten om naar een verjaardag te gaan.
Hier heeft Rontu het erg moeilijk, wordt ze eerst door keiko in haar nek vast gepakt dan gelijk daarna door Obi in haar achterpoot en zo is dat zeker een half uur aan de gang geweest, arme Rontu

Na zo’n tijdje stoeien met z’n drieen ga je natuurlijk gelijk slapen.
Rontu heeft haar plekje gevonden in de stoel maar daar zat Keiko ook al in, die had dus een probleem, want als de stoel vol is moet je zittend slapen.

Maar als Shiba hond die bij andere mensen is hoef je eigenlijk toch niet normaal te doen.
Hier geven Obi en nagai mij (Patricia) een heuze kroelbeurt en Rontu staat er tussen met de blik in haar ogen van; vrouwtje moet ik je misschien helpen!

En nu ligt alles uitgeteld, Rontu en Nagai op de bank, Keiko op haar eigen zak en Obi, ach die weet niet goed waar ze moet gaan liggen en loopt dan ook nog regelmatig door het huis en probeert alle plekjes uit.

13 gedachten over “De belevenissen van …..!

 1. Zo te zien gaat het allemaal hartstikke lekker met de hondjes , was misschien in het begin een beetje aftasten maar dat is bij honden na wat gesnuffel meestal zo voorbij, ben heel nieuwsgierig naar de belevenissen van het viertal.

  groetjes Corry 8)

 2. Hoi Rontu, ik zie dat het allemaal lekker loopt daar bij jullie thuis dat vind ik heel fijn hier bij ine en gomes en etsu gaat het ook prima. Ik lig lekker veel op de bank lekker zwanger te wezen en veel kroelen dat vind ik heerlijk.
  Knuffel voor keiko en obi en nagai.
  doei, 😉

 3. Hoi Rontu, ik zie dat het allemaal lekker loopt daar bij jullie thuis dat vind ik heel fijn hier bij ine en gomes en etsu gaat het ook prima. Ik lig lekker veel op de bank lekker zwanger te wezen en veel kroelen dat vind ik heerlijk.
  Knuffel voor keiko en obi en nagai.
  doei, 😉

 4. Hoi Rontu, ik zie dat het allemaal lekker loopt daar bij jullie thuis dat vind ik heel fijn hier bij ine en gomes en etsu gaat het ook prima. Ik lig lekker veel op de bank lekker zwanger te wezen en veel kroelen dat vind ik heerlijk.
  Knuffel voor keiko en obi en nagai.
  doei, 😉

 5. Hoi Rontu, ik zie dat het allemaal lekker loopt daar bij jullie thuis dat vind ik heel fijn hier bij ine en gomes en etsu gaat het ook prima. Ik lig lekker veel op de bank lekker zwanger te wezen en veel kroelen dat vind ik heerlijk.
  Knuffel voor keiko en obi en nagai.
  doei, 😉

 6. Hoi Rontu, ik zie dat het allemaal lekker loopt daar bij jullie thuis dat vind ik heel fijn hier bij ine en gomes en etsu gaat het ook prima. Ik lig lekker veel op de bank lekker zwanger te wezen en veel kroelen dat vind ik heerlijk.
  Knuffel voor keiko en obi en nagai.
  doei, 😉

 7. Hoi Rontu, ik zie dat het allemaal lekker loopt daar bij jullie thuis dat vind ik heel fijn hier bij ine en gomes en etsu gaat het ook prima. Ik lig lekker veel op de bank lekker zwanger te wezen en veel kroelen dat vind ik heerlijk.
  Knuffel voor keiko en obi en nagai.
  doei, 😉

 8. ha, ha, hier joshi even weer volgens mijn ging het even mis vandaar al die zelfde verhaaltjes wel grappig. Ik heb een beetje teveel met mijn pootje op 1 knopje gedrukt ja je blijf lachen met mijn.
  Nou, jongens welterusten doei, 😀 😀 😀 😀 😀

 9. wij schooien hier ook steeds als ze hier aan het eten zijn, maar ook wij krijgen het niet voor elkaar, om van het mensen eten te snoepen.
  groetjes miyagi, niji en khoda

 10. Ook bij jullie ziet het er allemaal gezellig uit. Leuk zoveel foto’s. En Ine, bij jou gaat gelukkig ook alles goed met de meiden. Dan ga ik nu alle zorgen naast me neer leggen. Hier alles verder goed. Warm, maar wel een beetje bewolkt, lekker windje. Gaan vandaag in de rondte kijken. Doei allemaal en een heleboel knuffels voor allemaal.
  zowel honden als alle baasjes. 😀

 11. He Remko erg wakker ben je nog niet geloof ik
  Ziet er gezellig uit met 4 hondjes wie weet wat ervan komt als jullie zelf een nestje krijgen

  groetjes Leni en Roel 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.