Naar ons zin.

Toen ons vrouwtje gisteren de straat uit was duurde het nioet lang of we lagen met z’n zessen op de bank. Wel was in eerste instantie erg raar voor ons om bij keiko en Rontu te gaan slapen, we hadden ze wel vaker gezien maar nog nooit in een tweehondjes stapelbed geslapen en dan heb je ook nog al die vreemde geluiden, dan moeten wij de dames Keiko en Rontu wel verdedigen hoor en dat hebben we dan ook gedaan door zachtjes te blaffen.

Maar zoals jullie zien heb ik (Nagai) vandaag een eigen plekje hier in huis voor de komende dagen gevonden. Net zoals de speelgoedbak, die is ondertussen ook helemaal leeg en alles ligt door de kamer. Ik (Obi) heb het nog te druk om een plekje te zoeken, want wat is die Rontu toch een lekker ding zeg, ik kan maar niet bij haar weg gaan, stel je voor dat Nagai ze inpikt. Verder gaat alles goed. Weet je wat trouwens leuk was, toen we vanmorgen een wandeling gingen maken kwam het vrouwtje van Keiko en Rontu een bekende tegen en die vroeg of hij dubbel zag. Nee, antwoorde ze, je ziet niet dubbel het zijn er vier. Het enigste wat we nog een beetje moeten leren is dat onze riemen heel de tijfd in de knoop zitten, omdat wij nog alle dingen willen besnuffelen.

8 gedachten over “Naar ons zin.

  1. Wat een geruststelling dat het goed gaat met de boys. Is alles ook nog heel? Het theetafeltje met prulletjes nog op tijd kunnen redden? 😉 Mooie foto’s van Nagai.Misschien morgen eenfoto van Obi erbij? Groetjes en een dikke knuffel mvoor de boys en natuurlijk ook voor de dames. 😀

  2. Juliette en Nancy; hier op de foto is Nagai en al zeg ik hetzelf het is spreekend Keiko, dus het is hier in huis nu het spelletje; zoek de verschillen.
    Ilone; alles is nog heel en we hebben ook nog niets opzij gezet, knap van de hondjes he!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.