Saaie kost.

Als eerste wil ik iedereen bedanken voor het meeleven wat jullie gedaan hebben de afgelopen week.
Het heeft mij en ook Remko en de hondjes een heleboel troost gegeven dat jullie aan ons dachten.

Vandaag is het normale leven weer begonnen en dat wil zeggen dat ik vanavond ook weer naar school moet.
Ik denk dat ik maar gelijk in slaap val en mijn slaap achterstand maar in ga halen.

Het is vanavond namelijk super saaie kost, het Kynologisch Reglement.
Een vorbeeld uit het boek;Artikel III.18, 1, Indien een hond aan meer dan een persoon in eigendom toebehoort, wordt in de Nederlandse stamboekhouding slechts een van hen, daartoe door hen gezamelijk aangewezen, als eigenaar geregistreerd en de overigen als mede-eigenaar.
En zo gaat het een heel boek door met 176 bladzijde vol met regeltjes.

Maar voor dat ik naar school ga, ga ik even langs Michael en Mirjam, want als het goed is is daar ondertussen de tekening van Rontu (de zus van Mirjem heeft hem gemaakt) en die wil ik dan graag zien en mee naar huis nemen, zodat hij morgen door Remko kan worden opgehangen naast die van Keiko.

4 gedachten over “Saaie kost.

  1. Inderdaad saai, die regeltjes! Maar het hoort er natuurlijk allemaal bij.
    Ben erg benieuwd naar de tekening. Die van Keiko is ook zo mooi!

  2. Tekening???..Vertel eens meer, want dat willen we graag horen!!.

    En uhu succes..met letters eten 😉

    We zijn vandaag naar het strand geweest met zn 3-en!!!
    pp vond het geweldig!!..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.