Nog een nachtje en dan ex…..

Ik zit nu achter de computer en beneden is het baasje erg druk in de weer met Rontu, ze zijn volgens mij aan het oefenen voor morgen.

De mensen die vorige week het hier goed hebben bijgehouden weten wat er morgen gaat gebeuren, voor de andere, Rontu heeft morgen examen.

Ik heb nog even een foto opgezocht waar Rontu aan haar allereerste les bezig op school en ze gaat na een les of 13 nog steeds graag daar naartoe.
Morgen is het dan ook zo dat ze gelijk de auto instapt en lekker gaat liggen om uit te rusten om op school genoeg energie te hebben.

Ik heb vanmiddag weer mijn aantekeningen uitgewerkt van gisteren (kk2 cursus) en ook nog een beetje geoefend met Keiko en Rontu.
Dat oefenen blijft trouwens leuk om te doen, alleen Keiko doet ook alles wat ik aan Rontu vraag en die kan dus heel goed afkijken wat de bedoeling is.

Ik ga morgen werken maar als het examentijd is zal ik ook wel aan Baasje en Rontu denken, in de hop dat alles goed gaat.

5 gedachten over “Nog een nachtje en dan ex…..

  1. Zeg maar dat het vrouwtje weer cake moet gaan bakken, want geloof mij: Jullie hebben vast weer iets te vieren!! Alvast gefeliciteerd! Liefs van ons allemaal.

  2. Van harte gefeliciteerd, meid! Het verbaast ons helemaal niet dat jij de allerbeste was. Heb je foto’s of een diploma? Die willen we namelijk erg graag bewonderen. We zijn trots op je!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.