Gelukt.

Zozo, hier zijn we weer. Na nog een hele week veel plezier te hebben beleefd met gerbrich en Michi is het hier weer heel stil in huis. Wat was het toch gezellig die bijna twee weken dat die hier waren. We gaan even kort samen vatten wat we gedaan hebben deze week.

Maandag was het weer tijd om naar school te gaan. Gerbrich wilde ook wel eens kijken of behendigheid wat voor haar was en vroeg dus of ze met mij (Keiko) mocht lopen. Het antwoord van de leraar was ja en ook haar antwoord (op de vraag of ze het leuk zou vinden) was ja. Het ging super!

Dinsdag was het tijd om bij mij (Rontu) bloed te laten prikken. O,3 was de uitslag en het zou nog wel lang duren voor ik gedekt zou moeten worden.

Woensdag hebben we geluierd, ook wel eens lekker.

Donderdag weer vroeg naar de dierendokter. Ik (Rontu) moest weer voor bloedprikken. Hihi, ik heb ook staan kroelen met de dierendokter hoor. 3,12 was de uitslag, dat gaat nog wel even duren werd er gezegd. ‘S avonds zijn baasje, vrouwtje en Gerbrich lekker ergens wat gaan eten terwijl wij lekker lagen te dromen.

Vrijdag hebben we dan afscheid genomen van Gerbrich en Michi. Baasje zou hun weer mee nemen naar zijn werk waar ze dan weer op gehaald werden door Gerbirch’s papa en mama. ‘S middags hebben we wat gespeeld, gewandeld en geslapen.

Gisteren zou het baasje weer vroeg met mij (Rontu) naar de dierendokter gaan, maar ook Miyuki kon mee, want die was ook loops geworden. Hihi,dubbel werk dus voor baasje en vrouwtje met onze broekjes. Bij haar werd een uitstrijkje gedaan en bij mij werd weer bloed geprikt. Het zou nog wel even duren zei de dierendokter. Maar toen ze met de uitslag belde kreeg baasje te horen dat ik ’s avonds al gedekt zou moeten worden. De uitslag was namelijk al boven de 10. Voor ons niet zo raar, want dit is nou de derde keer dat ik op de dertiende dag gedekt word. De volgende keer dus maar 1 keer bloedprikken op dag 12.

Ik ben dus ’s avonds met vrouwtje naar Keiji gegaan en we hebben lekker samen gespeeld. Vrouwtje vond het trouwens super om te zien dat ik ook de paringsdans kan doen bij een reu, want dat heb ik tot nu toe nog nooit gedaan. Bij Miyuki doe ik het wel, maar dat is wat anders, maar ik moet dan ook wel even zeggen dat ik Keiji echt een knap ventje vind. We hebben maar even gespeeld en toen was het zover, we stonden aan elkaar vast voor een minuut of 20.

Vandaag hebben we weer lekker in de tuin gelegen. Ik (Miyuki) had soms weer last van het badkamerspook. Ik vind het namelijk niet zo fijn als de badkamerdeur staat te klepperen en dat was dus weer het geval. Ik loop dan heel de tijd hijgend op en neer en heen en weer. Dat laatste krijgen baasje en vrouwtje dan ook van mij, hihi en gerbrich weet wel wat ik bedoel, want zij heeft dit gedrag en de deur gekoppeld aan de naam badkamerspook. Straks ga ik (Rontu) nog een keertje met Keiji spelen, maar voor we daar naar toe gaan gaan we eerst bij Mariska, Simba en Ziggy de reservesleutel ophalen, je weet maar nooit. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.