Super!

Vandaag begon de dag leuk. We mochten van het baasje Gerbrich wakker maken, want die slaapkop moest er vroeg uit om iets leuks samen met hem te gaan doen. Zo rond de klok van 10.30 uur liep het vrouwtje naar buiten en begon naar boven te zwaaien. Wij weten dat baasje dan over vliegt, maar Michi begreep er niks van. Nu wel, want vrouwtje heeft aan haar verteld dat vrouwtje Gerbich en het baasje over ons heen gevloegen kwamen.

_dsc3335_smallNadat we ’s middags brokjes hebben gegeten zijn we lekker met z’n alle naar het bos gegaan. Oké dat gebeurt normaal niet als er 1 van ons loops is, maar deze keer deden baasje en vrouwtje niet moeilijk, maar ik (Rontu) mocht natuurlijk niet los lopen, maar toch was het voor mij ook leuk

Photobucket

Michi genoot met volle teugen van het bos, want kan die meid lekker rennen in haar eentje, want dat is wat ze het liefste doet. Dat is natuurlijk helemaal gewoon, want ze is de enigste hond bij haar in huis. Ze vind het dan soms ook raar als wij met elkaar spelen, maar dat leert ze nog wel.

_dsc3293_small_3Gerbrich liep de hele wandeling voor op. En de ene keer waren wij bij haar en de andere keer bij baasje en vrouwtje. Hier waren ik (Keiko) en Michi bij haar en wachtte op de rest. En die, die bleven maar weg het leek wel of ze verdwaalt waren. Nee hoor, dat waren ze niet, maar die liepen gewoon zo te genieten van ons dat het wat langer duurde voor ze weer bij ons waren.

_dsc3276_smallkopie

Ik kon het natuurlijk weer niet laten om te poseren voor een foto.

Hihi, ik ben natuurlijk dan ook wel erg knap, al zeg ik dat zelf. Maar iedereen zegt dat over mij, dus het zal wel waar zijn.

_dsc3304_small Wat ook leuk was was het moment dat ik (Miyuki) en Michi in de spiegel keken. Nee, nee geen echte spiegel maar we zagen elkaar en dachten dat we ons eigen zagen lopen.

Vrouwtje roept al heel de week dat we op elkaar lijken en dat is zo, maar ze gaat nu ook zeggen dat we elkaars streken hebben. Hihi, we zijn dus echte zusjes. We kunnen zelfs op dezelfde manier geluid produceren, want dat is geen blaffen, niet huilen, maar wat wel?

We hebben geboft met het weer, want het bleef de hele tijd droog. Al met al een super leuke dag voor iedereen. En weet je, het was de bedoeling dat Gerbrich en Michi morgen weer naar huis zouden gaan, maar omdat ze het zo leuk hebben hier in het zuiden blijven ze zeker nog tot vrijdag. Wat we allemaal nog gaan doen die dagen weten we niet, maat in ieder geval moet ik (Rontu) dinsdag al vroeg bij de dierendokter zijn om bloed te laten prikken.

2 gedachten over “Super!

  1. Wow, wat hebben jullie een gezellige week gehad, zal wel weer wennen worden als de logees weg zijn. Dikke knuffel Osha.

  2. Dat ziet er allemaal gezellig uit zeg! Ik ( Kaiya ) zit al weer te popelen om nog eens ooit bij jullie te mogen logeren, dat snap je wel! Doen jullie dit jaar ook weer een reunie? Lekker spelen met veel shibas bij elkaar lijkt me namelijk helemaal geweldig! Spannend dinsdag ook! Wij volgen de weblog weer dagelijks hoor! Liefs van Kaiya

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.