Heel gezellig.

Dat het baasje op hetmoment 6 vrouwen in huis heeft mag hier de pret niet drukken. Het is gewoon heel gezellig met Gerbrich en Michi erbij.

Gerbrich laat ons ’s morgen uit onze huisjes en worden we door haar geknuffeld. Daarna kunnen we lekker lui op de zak liggen of gaan in de tuin snuffelen. Als ze ons vrij heeft gelaten gaat ze even terug naar Michi, die krijgt dan boven wat te eten en wordt "dood" geknuffeld. Dan gaan we lekker met z’n vijven wachten tot het vrouwtje thuis komt van haar werk om dan te gaan wandelen.

Gisteren zijn we in de middag alleen thuis geweest, want vrouwtje ging samen met Gerbrich zwemmen. Al hadden wij dat ook wel gewild, we moetsen thuis blijven. ‘S avonds zijn baasje, vrouwtje, Gerbrich en Michi nog even bij onze mensenvriendinnetjes Quinty en Moïse geweest om daarna nog een stukje te gaan wandelen. Wij hebben toen op het huis gepast, want dat moet soms toch ook gebeuren.

Vandaag hebben we lekker niks gedaan. Oké, we hebben gegeten, geslapen, gespeeld en gewandeld en dat is toch eiegenlijk ook niet niks. Nu is alleen vrouwtje bij ons thuis terwijl baasje en Gerbrich naar de Bios zijn. Michi is haar vrouwtje een beetje kwijt en loopt dus regelmatig naar de voordeur toe om te kijken waar ze is en dan roepen wij haar en vertellen haar dat ze niet hoeft te zoeken en dat baasje altijd thuis komt en dat hij zeker haar vrouwtje ook mee brengt.

Zo nu gaan we met z’n alle nog een blokje om en dan onze huisjes in. Wooeeffff, blaaaffff, weltrusten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.