Verrassing!!!

Eindelijk gaan we jullie de verrassing verklappen. We hadden daar niet eerder de tijd voor omdat we het te druk hadden met die verrassing.

Dus terug naar maandag. De eerste verrassing was dat wij (Rontu en Miyuki) naar de dierendokter moesten. Oké, ik (Miyuki) mocht voor de lol mee, maar bij mij (Rontu) is een uitstrijkje gemaakt. Dit wordt altijd gedaan als ik een tijdje later met een reutje mag spelen en dan weer een paar weken later zitten er misschien puppy’s in mijn buikje dus het wordt weer een spannende tijd.

Maar toen de avond, o nee, toen baasje thuis kwam was daar de verrassing. Want toen baasje door deur kwam was door ook Gebrich binnen samen met Michi. Michi is natuurlijk een puppekindje van mij (Rontu) maar ook het zusje van mij (Miyuki). Het leuke is dat die 2 hier een hele week blijven logeren en dat betekend ook dat er leuke dingen gedaan gaan worden. Ze zijn dan ook mee naar de hondenschool geweest om te kijken wat wij daar allemaal doen.

Gisteren zijn we met z’n alle naar het bos geweest. O nee, baasje niet, want die moest werken. En wees eens eerlijk zijn er veel verschillen tussen mij (Miyuki) en Michi.

Photobucket

Nee, he we zijn echte zusjes en dat is terug te vinden in ons uiterlijk maar ook in onze streken en karakters. Want toen ik (Miyuki) eens goed in de tuin keek toen we weer thuis waren dacht ik dat ik er zelf lag.

Photobucket

En dat we het gezellig hebben met z’n viertjes is ook te zien. Zonnebaden is wat we allemaal graag doen.

Photobucket

Oké soms is het ook even mopperen op elkaar, maar dat duurt maar even, want dan roepthet vrouwtje dat we normaal moeten doen tegen ons puppekindje en ons zusje en dan doen we weer lief. Ik (Keiko) heb helemaal nog niet lelijk tegen Michi gedaan, want het is zo’n schatje, daar hoef je niet boos op te worden.

Vandaag hebben we lekker rustig gedaan. Een lekkere wandeling hebben we natuurljk wel gedaan. Vrouwtje heeft trouwens ook nog een telefoontje van de dierendokter gehad en die vertelde dat ik (Rontu) geen pilletjes nodig heb, want het uitstrijkje was helemaal netjes.

1 gedachte op “Verrassing!!!

  1. Jeetje nu weet ik niet meer wie mama Miyuki is, wat lijken Michi en Miyuki op elkaar zeg.Gelukkig is alles in orde met Oma Rontu nu hopen op kleine nichtjes en neefjes. Dikke knuffel Osha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.