Super gezellig.

Vandaag heben we weer eens wat super gezelligs is gedaan. We werden pas laat uit gelaten en gelijk daarna moesten wij in de auto springen om even later samen met het baasje en vrouwtje weg te gaan.

Wat hadden die nou weer in hun hoofd om te gaan doen dachten we. Na een dik half uurtje te hebben gereden werd de auo geparkeerd en stapte baasje en vrouwtje uit. Wij moesten blijven zitten, wat is dat nou weer? Na even te hebben gewacht hoorde we een bekende auto, de auto van Mariska, ja die van Simba en Ziggy. Baasje en vrouwtje gingen gelijk met hun kroelen. En wij nou?

Weer even later werd er door baasje en vrouwtje gezwaaid naar een auto en tegen Mariska gezegd dat dat de verrassing was. In die auto zaten achteraf gezien Osha met 2 van haar vrouwtjes. Weer werd er gekroeld. En wij nou?

Toen kwam er weer een auto en werd er weer gezwaaid. Daarin zaten Okayra, haar baasje en vrouwtje en Okaiya samen met haar vrouwtje. Kroelen was wat er werd gedaan. En wij dan, wanneer mogen wij kroelen?

Nou, toen, want we mochten de auto uit. Na even met z’n alle te hebben gekroeld, tegen elkaar te hebben gegromd en te hebben gesnuffeld ging het gebeuren. De Loonse en Drunese duinen werden weer eens onveilig gemaakt.

Photobucket

De hele groep aam de wandel. Heerlijk dat stuifzand, jaja en het weer was ook heerlijk.

Photobucket

Okayra zit te wachten tot ze weer kan toestormen. Haar prooi, haar zusjes Osha en Okaiya. En als je het over Okaiya hebt, hier heb je haar. Photobucket

Photobucket

Ik (Keiko) ben hier lekker tikkertje aan het spelen met die kleintjes. Ik laat ze soms even voorop lopen zodat ze het leuk blijven vinden, maar even later heb ik ze beide getikt en rennen ze weer achter mij aan.

Photobucket

Soms kunnen baasje en vrouwtje alleen maar genieten. Dit zijn van die momenten. Simba en ziggy poseren voor een foto en blijven net lang genoeg staan tot dat baasje het knopje van het fototoestel had ingedrukt. Voor ons (Rontu en Miyuki) was het weer iets minder, want wij moesten aan de riem blijven. Oké, ik (Rontu) mocht eerst ook los lopen tot dat bleek dat Ziggy mij ineens ook wel lekker vond ruiken. In mij (Miyuki, zijn eigen vriendinnetje) had hij geen intresse.

Photobucket

En dan de grootste verrassing voor de andere vandaag. Osha die er bij was en vandaag voor de eerste keer los rond mog lopen. De weide wereld ging dus voor haar open. Wat heeft die kleine genoten, niet meer normaal.

En dan wat we altijd doen als we met zo’n groep zijn, de groepsfoto.

Photobucket

Na de wandeling die echt niet te lang duurde voor die kleintjes hebben de baasjes en vrouwtje lekker wat gedronken en gekletst.

Toen we naar huis gingen zijn Osha en haar vrouwtje nog even mee geweest om nog een boterham te eten. Toen ze afscheid gingen nemen voelde vrouwtje nog een draadje in “het pootje” van Osha. Het was een hechting die er in was blijven zitten toen ze haar pootje had gebroken en die heeft vrouwtje er even uit gehaald.

En nu, gaan we nog even plassen om daarna verder te gaan dromen, want dat kunnen we weer als de beste na zo’n super gezellige wandeling.

Deze wandeling kwam spontaan tot stand, maar we hebben wel tegen het vrouwtje gezegd dat we dit jaar weer een wandeling willen met al de puppy’s die hier in hus zijn geboren. Dus puppy’s binnenkort gaat er weer een datum geprikt worden voor een reunië

6 gedachten over “Super gezellig.

  1. We hebben enorm genoten gisteren, het was natuurlijk ook fantastisch weer. Enne …,vrouwtje Patricia bedankt voor het uithalen van het draadje in mijn pootje! Dikke knuffel Osha, Els en Denise

  2. Wat een geweldige dag he! Wij hebben er super van genoten. Zo leuk als dat honden spul blij rond rent en ook nog een mooi zonnetje erop. Wij verheugen ons weer op de volgende keer! Groetjes Celine en Kaiya

  3. Hallo!!, wat een prachtige omgeving hebben jullie daar. Ik zou er ook wel rond willen rennen en met mijn zusjes spelen. Jammer dat we zo ver weg wonen, ik ben best wel ietsjes jaloers als ik de mooie foto’s zie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.