Een slaapkop meer.

Zozo, We hebben het vrouwtje weer eens zover gekregen om ons verhaaltje te schrijven. De laatste dagen is die heel veel bezig geweest met een boekhouding over alles wat met ons te maken heeft. Al de gezondheidsuitslagen, keurverslagen, foto’s papa’s en mama’s enz staan vanaf nu overzichtelijk op de computer.

Maar vanaf vrijdag heeft ze daar ook geen tijd voor gehad, want vanaf vrijdagmiddag hebben we hier een slaapkop meer in huis. Kaya (jaja, een Shibareu) werd hier ’s middags door zijn baasje en vrouwtje gebracht om hier een hele week te komen slapen. Zijn baasje en vrouwtje zijn nu in de sneeuw aan het spelen. De eerste uurtjes was het wat aftasten, want echt gied konden wij hem nog niet. Oké we hebben al wel een paar keer samen gewandeld, maar in ons huisje is het toch wat anders, maar al snel wist hij zijn plaats.

Photobucket

Maar hij had het zelfs al snel voor elkaar om bij mij (Rontu) op de zak te komen liggen. Is het geen knapperd? Hij vind ons (Rontu en Miyuki) wel erg lief en blijft dan veel achter ons aan lopen. Vrouwtje zegt dat dat kot omdat wij net loops zijn geweest en we dus nog best wel lekker ruiken.

Als wij gaan wandelen gaan we meestal eerst een stukje over een fietspad. Dat doen we nu ook wel hoor, maar een fietser kan er niet meer langs. Want 4 Shiba’s naast elkaar en het fietspad is bezet. De mensen kijken dan ook echt om. Ons drie kennen ze, een puppy erbij zouden ze snappen, maar gelijk een volwassen hond erbij, dan komen er vraagtekens.

Vanmiddag hebben we bezoek gehad van ons mensenvriendinnetje Quinty, die wil namelijk over een paar weken een spreekbeurt gaan houden over de Shiba. Vrouwtje helpt haar daar dan ook bij en wij gaan mee naar school om haar ook te helpen als het zover is. Dan moet het toch goed komen met dat punt.

Zo, nu gaan we nog spelen met Kaya. Hihi, arme buren, want ze zullen de komende dagen nog wel wat gebalf horen wat ze niet gewend zijn. Kaya kan namelijk al in zijn eentje een hoop lawaai maken als hij met een speeltje speelt en je kunt dus wel verzinnen wat er gebeurd als we met z’n vieren aan het spelen zijn.

4 gedachten over “Een slaapkop meer.

  1. Wat een mooie naam.. Kaya hihi! En een knapperd is het ook zeg. Leuk zo 4 shibas in huis. Kun je vast wennen als je er ooit nog eens zelf eentje aanhoudt 😉 Enne.. ik ( Kaiya ) heb inderdaad alles moeten delen met 2 broertjes en 2 zusjes, maar dat vind ik niet erg, want ik ben heel blij met mijn broertjes en zusjes! Daar kun je leuk mee spelen! over 2 dagen ga ik weer met zusje Kayra spelen, en daar heb ik zin in!

  2. Wel een leuke knappe vent inderdaad…maar jullie zijn toch mijn vriendinnetjes?????? O vrouwtje zegt dat ik altijd jullie vriendje zal blijven hihi veel plezier verder deze week.

    Knuffel van Ziggy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.