Baasje ophalen.

Vrouwtje is weer eens bezig met spulletjes pakken, maar baasje dan gaat die niet mee. Tuurlijk wel vertelde vrouwtje en ze zei ook dat we vandaag nog niet zouden gaan, maar morgen pas. Maar onze huisjes dan, die staan nu al in de auto. Waar moeten wij dan slapen vannacht. Nou moeten wij 2 (Rontu en Miyuki) samen in mijn (Rontu) huisje slapen en ik (Keiko) mag lekker op baasjes plaats slapen.

Vrouwtje vertelde dat we morgen erg vroeg weg moeten om baasje op te halen op het vliegveld en dat ze daarom nu al zoveel mogelijk in de auto heeft gezet. Als baasje dan in de auto is gestapt gaan we gelijk door naar Duitsland om daar weer een aantal dagen plezier te hebben. Zou er nog sneeuw liggen waarin we lekker kunnen ravotten?

Verder was het vandaag weer eens feest. Vrouwtje was een paar boodschapje kopen en kwam terug thuis met een tasje met vis. HHmmmmm, waar is die van ons dachten we en toen we eens goed roken roeken we onze visje ook, maar waar waren ze. Vrouwtje had ze verstopt acher haar rug, maar dat duurde niet lang. Net als het opeten van die heerlijke visjes, want een minuut of 5 later waren ze op en lagen we lekker onze pootjes te wassen, want die smaakte nog naar de vis.

En nu, gaan we nog even spelen voordat we naar ons slaapplaatsje moeten, maar we gaan vroeg slapen om morgen vroeg fit te zijn om baasje te knuffelen als hij er weer is.

1 gedachte op “Baasje ophalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.