Bahhh.

Als wij mogen kiezen wat het weer betreft geef ons dan maar het weer van vorige week. Gisteren heeft het de hele dag geregend en wij werden dus 4 keer nat, bah.Nu is het ook al heel de dag grijs er grauw en de wereld ziet er dus erg somber uit, bah

Wat wij op zo’n dag doen? Nou kijk zelf maar.

Photobucket

Wij kruipen lekker knus dicht tegen elkaar aan op een van de twee zakken. Doen onze oogjes dicht en dromen over veel leuke dingen.

Zien jullie trouwens ook dat wij (Rontu en Miyuki) wel erg veel op elkaar lijken? We hebben alle twee een broekje aan, liggen het zelfde en als we wakker zijn lopen echt te vervelen. En vrouwtje maar roepen; lang leve de hormonen.

2 gedachten over “Bahhh.

  1. hihi, de appel valt inderdaad niet ver van de boom 🙂 Hier is het ook zo’n vies weer. Nu krijg ik natte pootjes in plaats van koude pootjes. Ik weet nog niet goed welk van de twee nu het ergst is… Liefs Kayra

  2. Bij ons was het gisteren lekker weer. Ik ben veel met vrouwtje wezen wandelen en mocht ook nog even racen door de tuin! Jullie zijn wel slaapkoppen zeg. Dikke knuffel Osha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.