Baasje weg brengen.

Vanmorgen moesten wij voor een zondag wel erg vroeg op pad. De wekker liep om 7.00 uur af en om 7.45 zaten wij al met z’n alle in de auto. Baasje nam ook een koffer mee, maar dat was raar, want voor ons werd er geen spulletjes mee genomen.

Ruim een uur later stopte we en stapte baasje en vrouwtje de auto uit. En wij dan, mogen wij er niet uit was wat we dachten. Na een minuut of 10 kwam het baasje terug en die had in eens een heel bekend luchtje bij. Hij rook naar Osha en haar baasje en vrouwtjes. Wij mochten eerst even plassen en daar kwam die kleine dondersteen aan hoor. Samen met haar en haar baasje liepen we nog een klein rondje en gingen daarna Osha’s warme huisje binnen. Eerst moesten we even de rangorde bepalen, want die kleine moest weer even leren dat ze niet de baas is ook al zijn wij bij haar.

Rond de klok van 10.00 uur gingen het baasje en het vrouwtje samen met Denise weg en wij, wij mochten even bij Osha blijven. Na een tijdje kwamen het vrouwtje en Denise weer terug, maar waar was baasje. Vrouwtje vertelde dat ze hem samen met zijn koffer op het vliegveld had afgezet en dat hij op een vliegtuig zit te wachten dat hem naar Amerika brengt.

We hebben toen nog een leuk rondje gewandeld. Kindjes waren aan het schaatsen terwijl wij van het mooie uitzicht genoten. Terug bij het huis van Osha gekomen hebben we in de achtertuin nog wat gespeeld. Ook moesten er nog foto’s gemaakt worden. En omdat baasje het fototoestel mee heeft naar Amerika heeft vrouwtjes nu even foto’s geleend van de baasjes van Osha.

P1030156

Zit en blij, is voor ons geen probleem, maar voor die kleine Osha is het nog een beetje moeilijk. O nee, ze kan het prima zolang het maar niet te lang hoeft te duren. Iedere keer schoof ze weer een stukje op en na een tijdje zat ze erg ver bij ons vandaan.

P1030165

Ook moest er nog even gekroeld worden. Osha liet het maar over haar heen komen. of zou ze het toch niet erg hebben gevonden in vrouwtjes haar armen. Nadat het vrouwtje nog wat had gedronken zijn we weer in de auto gestapt en naar ons eigen huis gereden.

Volgende keer dat vrouwtje baasje weer eens weg moet brengen naar het vliegveld willen wij weer wel langs Osha hoor, want dat is best wel gezellig en tenslotte maar een minuut of 10 o rijden.

De komende week is het hier in huis echt een vrouwen week. We doen dan ook alleen maar leuke dingen met z’n viertjes.

4 gedachten over “Baasje weg brengen.

 1. Leuke foto’s! Ik had ze ook al bij Osha gezien. Ze staan er allemaal heel erg knap op zeg. Grappig dat Osha een stukje verderop zit. Ik hoorde van margot dat we de 25 ste naar de duinen gaan? Gezellig! ben benieuwd of Kaiya dan niet weer verdwijnt als een klein puntje. Zouden jullie die dag ook de stamboom van Kaiya mee willen nemen?

  Groetjes Celine Bogy en Kaiya

 2. Die foto’s mag je wel lenen hoor en ik hoop stiekem dat baasje Remko vaak moet vliegen. Want dat bezoek vind ik wel erg gezellig. Dikke knuffel Osha.

 3. Ik hoop ook dat ik vaak mag vliegen, want dan kan ik tenminste elke keer met Osha kroelen.

  Hier in Seattle is het lekker vertoeven, temperaturen zijn lekker rond de 6 tot 9 graden, dus niet al te koud vergeleken met vorige week in Nederland.

  De Space Needle was aardig. De Boeing fabriek met de 747, 777 en 787 assemblage lijnen waren echt enorm.

  Verder heb ik mijn eerste 4 geocaches gevonden met hulp van een collega die vaak geocacht. Ook de waterfallen van Snoqualmie waren erg mooi (en nat).

  Gisteren lekker naar de bowling geweest, en vanavond gaan we naar een golf club genieten van het uitzicht. Vanmiddag even kijken bij de Microsoft winkel, zodat we daar morgen wat kunnen kopen (anders lopen we met alle spullen op de golf club te sjouwen).

  Nog een paar dagen, en dan kom ik weer terug naar Nederland, om meteen weer daar te gaan en lekker een paar dagen bij komen van de jetlag in Duitsland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.