5×3 jaar.

Feest, ja vandaag is het weer feest. Deze keer zijn we het niet vergeten en dat kan ook niet anders, want nou snapte het vrouwtje wat ik (Rontu) gisteren bedoelde toen ik aan het "vervelen" was. Ik maakte duidelijk dat ik 3 jaar geleden puppy’s gekregen had. Ook ik (Miyuki) maakte duidelijk dat er wat aan de hand was, dus baasje en vrouwtje konden nu niet vergeten dat er 5 "puppy’s" jarig zijn vandaag.

Vanmorgen uit mijn (Miyukí) huisje gekomen waren daar weer de balonnen en de slingers. Bij mijn bakje lag een lekker kluifje, o nee, ook bij dat bakje van mama Rontu en tante Keiko, maar bij mijn bakje lag er ook nog een cadeautje.

Maar hoe zagen ik en mijn broertjes en zusje eigenlijk uit 3 jaar geleden? Nou zo, ongeveer. Oké, hier waren we iets meer als 3 weken oud, maar het blijft zo’n leuk plaatje.

Photobucket

Gelukkig hoeven we nu, nu we 5×3 jaar zijn niet meer met z’n alle in dit mandje, want dat past echt niet meer. Maar wat wel leuk was was dat het vandaag ook sneeuwde.

Vrouwtje heeft vanmiddag weer eens het hele verhaal van toen terug zitten lezen en kan zich alles nog zo goed herhinneren dat het lijkt of dat het net pas is geweest, maar dan al de 3 de nestjes puppy’s die hier in huis zijn geboren in die korte tijd, nee hoor, het is al echt 3 jaar geleden dat hier het eerste nestje puppy’s geboren is.

Langs deze weg willen we Maeko, Montaro, Michi en Mitsu feliciteren met hun verjaardag. Hopelijk hebben jullie vandaag net zo’n fijne dag gehad als ik (Miyuki), want zo wil ik wel erg oud worden.

Een dikke knuffel en een poot van Mama Rontu, tante Keiko en jullie zusje Miyuki en een aai over jullie bolletje van baasje en vrouwtje. Ook aan jullie baasjes en vrouwtjes.

10 gedachten over “5×3 jaar.

 1. ha die ma, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! nu snap ik waarom ik zo onrustig was vandaag!! je bent jarig!!
  een heeeeeele dikke knuffel en groeten aan oma rontu en tante keiko en je baasjes!

  groetjes van mij Raeko.

 2. Hoi Miyuki, gefeliciteerd met je 3de verjaardag. Ik hoop, dat je net zo’n leuke dag hebt als ik vorige week.
  Ook je broers en zus gefeliciteerd, natuurlijk en allemaal een dikke knuffel van mij, je halfbroer Nagai

 3. Gefeliciteerd mams! Nog vele gezonde jaren kluifjes en cadeautjes toegewensd. Knuffel voor jou, oma Rontu en tante Keiko. Je kindje Kaiya

 4. Ik heb van de week niet zoveel gezien op de weblog en ben helemaal je verjaardag vergeten! Alsnog van harte gefeliciteerd mama ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad.
  Knuffel Osha

 5. Hoi lief meisje,

  SORRY DAT IK JE VERJAARDAG VERGETEN BEN maar eigenlijk heb ik gisteren de hele tijd om vrouwtje heen gelopen om te zeggen dat wij jou moesten feliciteren maar ze had het erg druk en moest naar school dus heeft ze er niet aan gedacht.

  MAAR ALSNOG GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG DIKKE KNUFFEL VAN JE VRIENDJE.

  EN OOK DIKKE KNUFFELS VAN SIMBA EN VROUWTJE
  (ik maak het snel weer goed met je oke)

 6. Gefeliciteerd met je verjaardag lieve mama! Het is een beetje een late reactie, maar mijn vrouwtje had geen tijd gehad om te internetten en helaas kunnen wij, hondjes, niet computeren! Liefs Kayra

 7. hihi dan zal ik je verklappen. Mijn vrouwtje woont naast het busstation. Wij zien elke dag wel 100 bus chauffeurs elke dag als wij 4 keer ons rondje doen. En daar krijgen wij altijd aandacht van! We mogen soms zelfs gratis mee met de bus en mogen dan ook altijd op de stoeltjes zitten. En dat vind ik wel fijn want ik ben een echt meisje, heb ik dat van jou mama?

 8. Sorry, sorry, sorry.
  Ik ben een beetje (erg) laat, maar wil toch nog even mijn kinderen feliciteren.
  Jongens en meiden van harte hoor.
  Ik voel me alleen nu wel ineens oud worden hoor.

  Groetjes van jullie pa Miyagi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.