Vogeltjes ook.

Hier zijn we weer eens. Een paar dagen is het geleden, maar er is hier dan ook niet zo veel gebeurd. Oké we zeggen het verkeerd, maar wij hebben niet erg veel gedaan, maar vrpwtje en baasje wel.

Vrijdag hebben we met z’n alle Sinterklaas gevierd. Niks bijzonders, gewoon een gezellig avondje samen. Lekker eten en op de bank een mooie film zitten kijken. Ja, wij lagen ook lekker op de bank.

Zaterdag en zondag was het hier helemaal niks bijzonders. werken, poetsen en ga zo maar door.

Maar maandag werd het leuk. Baasje kwam met alle kerstspulletjes naar beneden en vrouwtje ging aan de gang om het huis weer gezellig te maken. Hoe dat is geworden zien jullie binnenkort vast wel, maar gezellig is het. Maar wat wij wel deden was het vrouwtje niet in de weg lopen, want dan gaat het versieren sneller.

Dsc02460_small

Maar vrouwtje heeft deze keer ook wat gezelligs voor de vogeltjes gemaakt. Op de tuintafel is het een waar paradijs voor hun. Heel de dag door staan er voglebrokjes voor hun klaar en dat terwijl wij maar 2 keer op een dag brokjes krijgen. Maar vrouwtje zegt dat dat komt omdat de vogeltjes in de winter altijd maar in de kou zijn en dat wij lekker binnen mogen zijn, daar waar het warm is. De vogeltjes waren wel erg danbaar, want een paar tellen na dat vrouwtje weer binnen was was er al eenvogeltje van de brokjes aan het snoepen. Kijk maar eens goed, dan zie je het zitten snoepen.

Even later kregen wij een kluifje, want vrouwtje vond dat wij dat wel verdiend hadden. Toen dat op was gingen we voor het raam knus naast de Kerstboom naar buiten zitten kijken en hielden goed in de gaten wat de vogeltjes deden.

Nu vrouwtje ondertussen klaar is met het gezellig maken van het huis voor de Kerst gaan we zo nog even een lekker stuk wandelen. Morgen gaan we dan misschien weer wel even naar het bos, want daar zijn we al even niet geweest, maar ja, nu staat er een boom in de kamer, dat is toch ook leuk.

4 gedachten over “Vogeltjes ook.

  1. Volgens mij heb ik een brilletje nodig want ik zie het vogeltje niet zitten!
    Zo te horen is jullie huisje nu wel erg gezellig met al die versiersels! Dan moet ik eigenlijk nog eens dringend komen kijken 🙂 Liefs Kayra

  2. Ik heb ook last van mijn oogjes, ik weet alle vogels te vinden maar deze zie ik ook niet hoor Kayra. Als het goed is gaan mijn vrouwtjes en baasje het komende weekend een boom in huis zetten. Dan kan ik leuk happen naar de takken.
    Knuffel Osha

  3. Okayra en Osha; Oké, wij weten waar het vogeltje zit en het is dan ook niet makkelijk te vinden. Maar kijk eens goed links net naast de bloempot met de kerstboom er in.

  4. Volgens mij heb ik het vogeltje nu wel gevonden! Een heel klein pimpelmeesje zit zich daar vol te proppen met lekkere nootjes. Daar word ik toch wel een beetje jaloers op! Liefs Kayra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.