Wandelen met bekende.

Vandaag zijn we weer eens lekker met het vrouwtje op pad geweest. Na een hele mooie tocht met de auto kwamen we bij de Drunese Duinen uit. Wij weten dat het daar altijd leuk is en dat we daar ook meestal bekende gaan wandelen. Wij hebben nog even in de auto gewacht tot de bekende er waren, maar deze keer waren het niet de normale bekende, maar nieuwe bekende. Het waren 2 puppy’s van mij (Miyuki) en dan wel Okayra en Okaiya samen met hun vrouwtjes.

Eerst werd er door vrouwtje gekroeld met de kleintjes en daarna mochten wij ook uit de auto. Ik (Keiko) was al gelijk weg (had zelf mijn riem al uit gedaan in de auto) en de rest kwam achter mij aan. De vrouwtjes van Okayra en Okaiya stonden wel even te kijken dat wij zo hard konden lopen. We liepen zelfs zo hard dat we gewoon wazig op de foto staan.

Photobucket

Dsc02347_small

Hier ben ik (Keiko) Okayra nog even de regeltjes aan het duidelijk maken, maar even later rende we achter elkaar aan om tikkertje te spelen. Even later waren die twee kleintjes zelf aan het rollebollen. Eerst lag de een op haar rugje en daarna de ander. Ook de echte Shiba geluidjes (die wij nu een paar weken hebben gemist) kwamen uit hun bekjes.

Dsc02352_small

Na weer een stukje te hebben gewandeld lieten Okayra en Okaiya zien dat het ze spelletje tikkertje al snel in hun koppies hadden op geslaan en gingen het weer spelen. Ze begonnen te rennen op het takje hen, maar al snel werd het rondje kleiner en kleiner.

Photobucket

Met z’n alle even snuffelen en dit dan wel erg ver van de vrouwtjes vandaan.

Photobucket

Dsc02413_small Kiekeboe, waar ben ik? Ik ben toch echt wel goed verstopt vinden jullie niet?

Dsc02433_small_2

Lekker gek doen met mijn puppy Okayra

Dsc02439_small Een heel verhaal krijg ik (Miyuki) te horen van Okaiya, wat beleeft ze veel leuke dingen met Bogy.

Dsc02423_small

Wat zal ik nu weer eens gaan doen, even verzinnen hoor!

En toen,toen waren de kleintjes moe! Wij moesten ook weer netjes terug komen om samen weer naar de auto toe te gaan.

Het blijft een leuk gezicht om ons zo met elkaar te zien lopen, tenminste als we de mensen die we tegen komen moeten geloven.

Photobucket

Na weer een mooie rit naar huis had ik (Rontu) het uitzicht op een douchebeurt, ik kon het namelijk weer eens niet laten om in de paardenp..p te gaan rollen toen ik aan het ravotten was. Ik werd erg verwend en werd zelfs nog droog geblazen door de fohn van het vrouwtje. Vrouwtje vond het namelijk te koud om mij nat door het huis te laten lopen.

En nu, nu gaan we weer na genieten van de leuke middag. Dromen op onze zakken, straks nog even een klein rondje wandelen met baasje en dan naar onze huisjes toe om daar weer te gaan dromen.

6 gedachten over “Wandelen met bekende.

 1. Wat was dat leuk zeg! Als het aan mij ligt gaan wij ook morgen weer. Zeker voor herhaling vatbaar lekker met zijn allen rondrennen in de duinen! Hopelijk snel weer!

  knuffels van Kaiya

 2. Ziggy; Tuurlijk heb ik die kleintjes van ons een dikke knuffel gegeven. Wat dacht jij dan? Ja, ik heb ze zelfs een knuf van je vrouwtje en Simba gegeven.

 3. Oh,Oh wat een leuke spelletjes zijn mijn zusjes aan het spelen, jammer dat ik zo ver weg woon. Misschien een keertje afspreken in de kerstvakantie, dit wil ik ook wel meemaken. Knuffels van Osha

 4. Wat zullen jullie genoten hebben daar in de duinen.
  Geweldige leuke foto’s van jullie allemaal.
  Ziet er zeker heel gezellig uit.
  Leuk hoor die kleintjes om ze weer zo tezien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.