Schandalig!!!

Oeps, schandalig, een misser van uit onze kant, we zijn twee “puppy’s” te vergeten te feliciteren met hun verjaardag. Nagai en Nyoko zijn namelijk vrijdag/zaterdag 1 jaar geworden en langs deze weg willen we ze natuurlijk wel een kroel geven.

Ik (mama Rontu) was het heel de tijd aan het vrouwtje en baasje duidelijk aan het maken dat er wat aan de hand was, maar ze snapt me niet. Ze waren helemaal in spanning voor het Sinterklaasfeest dat gisteren gevierd ging worden. En ik maar pootjes geven en kroelen met baasje en vrouwtje. Naar de computer lopen en piepen, maar nee ze snapte me echt niet. Ik hoop dat Nagai en Nyoko dit ons wel kunnen vergeven, want wij wilde ze wel feliciteren, maar wij kunnen niks zonder baasje en vrouwtje.

Gelukkig gaat het met beide “puppy’s” goed en dat is toch het belangrijkste en ze zullen die kroel vandaag ook nog wel fijn vinden.

5 gedachten over “Schandalig!!!

 1. Hoi “mams”!
  Dank je wel voor de felicitaties, mijn baasjes dachten zelf dat ik zaterdag samen met Nagai jarig was! Dus ook bij ons is er iets mis gegaan. Maar ondanks dat heb ik zelf een echte verjaardag gehad. Ik kreeg lekkere cadeautjes en ben de hele dag met mijn baasjes op stap geweest!Ook naar een grote mensenfeest!
  En wat ze me toch veel gekroeld hebben, ik ben echt verwend hoor door mijn familie!
  Het was geweldig, en ben ook heel laat naar mijn nestje gemogen, het was 2.00 uur in de nacht toen mijn baasjes me met rust lieten!
  Verder gaat alles heel goed met mij, en met mijn baasjes ook, alleen Jady zit in het gips met haar voet.
  Maar niet te klagen over het vele wandelen in de bossen hoor, ik vind het erg gezellig allemaal!
  Nou ‘mam” en Keiko en Myuki, we zullen de baasjes eens een keer laten afspreken, zodat wij allemaal een keer lekker kunnen ravotten!
  Doe je ze allemaal de groeten van mij?
  Veel liefs en een lik van Nyoko

 2. Nyoko; je baasjes hadden wel gelijk hoor, jij mag je verjaardag een dag later vieren als Nagai, jij bent namelijk 3 uur later dan hem geboren en toen was de dag al van naam en datum veranderd. Gelukkig voelde je je echt jarig, dat hoort ook op je verjaardag.

 3. Leuk dat jullie ook mee gaan! Ik haal Celine op om 13.00u dus dan zijn we rond half 2/kwart voor 2 in de drunense duinen. Zullen we afspreken bij restaurant Bosch en Duin? Dit is het adres:
  Oude Bosschebaan 1
  5071 RP Udenhout
  Groetjes Margot

 4. Het was heel erg leuk om samen met jullie in de duinen te spelen! Als het aan mij ligt, gaan we morgen weer 🙂 Maar dat zal vrouwtje niet goed vinden denk ik. Laat maar weten wanneer jullie weer een keertje tijd hebben. Dan kunnen Remko en Mariska misschien wel mee. Wij zullen in ieder geval weer van de partij zijn! Liefs Kayra -X-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.