Wintersport.

Zoals vele van jullie weten zijn wij deze zomer niet op vakantie geweest, dit omdat ik (Miyuki) besloot om net op dat moment mijn puppy’s op de wereld te zetten. Afgelopen week zijn wij eindelijk wel op vakantie geweest.

Op zaterdagmiddag vertrokken we en gingen lekker naar Duitsland toe. Toen we daar eenmaal waren werden er wat boodschapjes gedaan en toen gingen baasje en vrowutje gezellig bij Udo en Monica eten en kletsen. Wij konden toen lekker van het huisje genieten.

De eerste dagen was het weer nou niet echt lekker en die dagen hebben we dan echt benut om te luieren. Oké een wandeling om het dorp heen, een plasje hier een po..je daar en soms een rondje wat net wat groter was dan normaal, gelukkig kon dat allemaal tussen de meeste buien door. Op dinsdag hoorde we een bekende auto en daar kwamen de papa en mama van het baasje uit stappen. Gezellig! Met hun hebben we dan ook nog wat geluierd, want ook toen was het weer niet erg super te noemen. Op donderdag vertokken die weer richting huis en moesten wij ons weer helemaal met ons eigen gezinnetje” vermaken. Nou kunnen wij dat erg goed, dus……

Op vrijdag werd het vrouwtje wakker en die kwam gelijk naar ons toe. Helemaal vrolijk en blij met het verhaal dat het gesneeuwt had. Sneeuw, sneeuw, waar en hoeveel dachten wij gelijk. Photobucket

Rolluiken open en gluren maar. Oeps, wat een pak. Enhu, wij weten dat het hier normaal gesproken langer blijft liggen dan thuis in Nederland, feest dus. Baasje werd snel door ons uit bed gehaald zodat we snel zouden kunnen gaan wandelen. De bekende ronde U3 werd er gezegt, joeppppiiee. Ppfff, wat veel sneeuw en wat koud, maar om ons even goed warm te lopen mochten we een hele poos los lopen op de voorwaarde dat we soms terug kwamen om een foto te laten maken.

Photobucket

Lekker met het baasje op een plaats waar nog niemand heeft gelopen de eerste sporen maken.

Photobucket

Een sprookje

Photobucket

Geen stapel boomstammen is me te moeilijk om op te klimmen en klouteren.

Photobucket

Ppfff, de top!!!

De hele dag door sneeuwde het en werd het alleen maar mooier buiten.

Op zaterdag was het echt niet meer normaal, in de winter zouden ze er jaloers op zijn. Wat een pak sneeuw dat er lag, niet meer normaal. Weer gingen we lekker wandelen. Photobucket

Lekker elkaar pesten, de een op een bomstronk lekker de ander wat negeren.

Gisteren werden de spullen weer gepakt, want ook aan deze wintersportvakantie kwam helaas een eind. Een mooi eind, want we gingen nog eerst een ronde wandelen voor we wer de auto in moesten.

En weet je toen we bijna thuis kwamen deed het vrouwtje een tas open en daar kwam en souvenier uit die ze had mee genomen uit Duitsland, sneeuw! Jammer genoeg blijft het hier nooit lamger dan een uur of 2 echt liggen.

3 gedachten over “Wintersport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.