Weg.

Vandaag hebben we het lekker rustig aan gedaan. Vrouwtje is eerst naar haar werk gegaan en toen die thuis kwam hebben we een lekkere wandeling gemaakt. Zelfs de druppels regen die uit de lucht kwamen vallen deden ons niks, heerlijk was het eigenlijk.

Een kluif voor ons goede gedrag was de beloning van het vrouwtje. Goed gedrag denken jullie, ja, normaal willen we liever niet wandelen in de regen. Terwijl wij lagen te kluiven werd er door vrouwtje naar het vrouwtje van Osha gebeld om te vragen hoe het daar ging. Het antwoord was heel goed en daar is vrouwtje dan ook erg blij om. Osha voelde zich daar gelijk thuis en ze ging zelfs soms helemaal uit zich zelf in haar huisje liggen om te rusten. Knap toch van die kleine meid.

Verder hebben wij geluierd terwijl vrouwtje alle spulletjes weer ging verzamelen. Wij weten dat als die spulletjes verzameld worden we snel weg gaan, maar eerst moeten we op baasje wachten. Vrouwtje zegt dat hij vanavond of morgenvroeg thuis komt en dat wij dan in ons huisje liggen te slapen. Dan moet vrouwtje morgenvroeg nog even werken, maar dan… Dan gaan we weg en waar naar toe, dat hoeven we jullie niet te vertellen. Wat we wel vertellen is dat het deze keer langer gaat duren dan normaal, we zijn wel 8 nachtjes in Duitsland. En weet je misschien gaat het wel sneeuwen! Woeff, blaaffff, waf, wat hebben wij daar zin in.

5 gedachten over “Weg.

  1. Wij wensen jullie onwijs veel plezier geniet ervan want jullie hebben het dubbel en dwars verdient na die vele drukke weken met zooooveeeel visite en de tijden dat jullie jezelf netjes moesten gedragen.

    Heel veel dikke knuffels van ons aan jullie vijven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.