Traantjes.

Gisteren is het vrouwtje druk bezig geweest om voor het vertrek van Osha te regelen. Ja, haar fotoboekje moest nog een voorzien worden van de laatste foto’s. De kist moest nog gevuld worden met alles wat van haar was. Oké. als de snoepjes lagen boven, maar de speeltjes lagen door d hele kamer heen en die moesten dus nog verzameld worden.

Ook werd en door al de mensenvriendjes en mensenvriendinnetjes een afscheidskus gegeven en mocht ze nog even een keertjes in Spips straat hangen. Spips is de hond van Lore en Lout en die doet echt geen kwaad dus is Osha daae van de week wel meer geweest om te spelen.

Toen alles klaar lag voor Osha’s vertrek, toen werd de puppytunnel nog even in de huiskamer gelegd. En wat een plezier had Osha.

Photobucket

Na een heerlijke nacht was het vanmorgen voor ons ook tijd om afscheid te nemen van Osha. We mochten dan ook lekker met haar ravotten en hebben haar toch nog even een lesje rangorde gegeven. Iedere keer moesten we even naar het vrouwtje toe om haar te troosten, want als die er aan dacht dat Osha snel weg zou gaan dan kwamen er traantjes in haar ogen. Wij voelden dat natuurlijk aan en om en om gingen we bij haar zitten.

Na een klein uurtje te hebben gewacht werd er aan de deur gebeld en stond daar Osha’s vrouwtje voor de deur. Na alles te hebben door gesproken en na een laatste wandeling zijn alle spulletjes in de auto gezet en is Osha weg gegaan. Toen vrouwtje binnen kwam moesten we haar weer troosten en toen rolde er zelfs traantjes over haar wangen, net als nu trouwens, iedere keer als ze aan Osha denkt gaat er iets fout.

Maar gelukkig weet het vrouwtje en ook het baasje dat Osha bij haar nieuwe baasje en vrouwtjes het heel goed gaat hebben, maar na de laatste bijzondere weken heeft die kleine meid toch wel een bijzonder plekje in hun hart. Maar dat hebben haar nieuwe baasje en vrouwtje ook en daarom hebben ze haar dus ook gewoon laten gaan zo snel dat kon. En als je naar het blije gezicht van haar vrouwtje kijkt dan weten jullie dat ook.

Photobucket

Osha wees lief daar waar je nu woont en zorg dat je nooit, maar dan ook nooit weer een pootje breekt door een ruzie met een andere hond. Knuffel van vrouwtje patricia, baasje Remko (hij belde vanmorgen speciaal vanuit barcelona om te zeggen dat ik die aan je moest geven), mama Miyuki, tante Keiko en oma Rontu.

5 gedachten over “Traantjes.

 1. Snif snif ook wij hebben traantjes in onze ogen bij het lezen van dit verhaal. Osha is gewoon een heel apart lief hondje (alle anderen ook hoor) maar Osha heeft al zoveel meegemaakt. Wij wensen Osha en haar nieuwe baasjes dan ook alle geluk van de wereld. En voor jullie een hele grote zakdoek voor de traantjes en heeeeeel veeeeel dikke knuffels zodat de traantjes weg gaan.

 2. Eindelijk dan voor Osha ook het avontuur bij de nieuwe baasjes. Osha, heel veel geluk en gezondheid toegewenst bij je nieuwe baasjes. x x x je zusje Okaiya

 3. Ik zit ook hier met tranen in mijn ogen (ook vanochtend viel erg zwaar).

  Vooral omdat dit toch een ander afscheid is als met de andere honden (die ik ook persoonlijk heb uitgezwaaid).

  Osha heel veel plezier bij je nieuwe baasje en vrouwtjes.

 4. Lief(oud) baasje en vrouwtje, ik ben op weg naar huis heel erg lief geweest, heb niet een keer gepiept. Mijn (nieuwe) vrouwtje dacht zelfs dat ik niet mee was gegaan…
  Gisteren lekker gespeelt met Marielle en Denise en vannacht heb ik goed geslapen.Ik denk ook nog wel aan jullie hoor, maar heb het hier al goed naar mijn zin.Hele dikke knuffel van Osha.

 5. Hoi mama Miyuki, oma Rontu en tante Keiko, jullie moeten vrouwtje Patricia en baasje Remko maar goed troosten hoor! Dat zal de traantjes misschien een beetje weg houden. Kusjes van Kayra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.