Heel hard rennen!!!

Het gaat er deze week hier heel oneerlijk aan toe. Wij moeten al vroeg naar bed en als wij dan op bed ligen horen we dat Osha lekker mag spelen en doen. Vrouwtje zegt dat ze dat bewust doet, omdat wij dan onder het spelen door niet per ongeluk weer een pootje kunnen breken. Oké voor wij naar bed moeten mogen we een minuut of 5 met Osha ravotten, maar op het moment dat we te lomp gaan doen, dan horen we dat we onze huisje in moeten.

Zo ook vanavond, het was zelfs zo erg dat we nog niet eens een afscheidskroel van Mariska, Simba en Ziggy hebben gehad. Ja, die waren weer hier om Osha de laatste kroel te geven voor ze naar haar nieuwe baasje en vrouwtjes gaat.

Vrouwtje maakt wel foto’s voor ons van die kleine zodat we zien wat ze allemaal doet. En dat ze vanavond veel plezier heeft gehad weten we zeker, want we hoorde boven een hoop gelach en geblaf. Dsc02062_small_2

Het begon nog rustig. Osha lekker aan het wanelen door de kamer. Met op de achtergrond een paar speeltjes die ven later op de zak lagen. Ja, die kleine meid verzamelde alles op de zak en ging daarna aan haar dolle minuten beginnen. Roef, roef door de kamer.

Dsc02047_small

Dat deed ze trouwens gisterenavond ook en toen zat ze ineens op baasjes bank. Oeps, hoe kom ik daar nou ineens kon vrouwtje van haar koppie aflezen. Gelukkig is het na die ene keer niet meer gelukt.

Terug naar vandaag, even raar doen met Mariska. Wat is dat toch leuk. Maar toen er allemaal rara geluidjes uit haar hand kwamen toen wist ik het ven niet meer.Dsc02058_small

Maar toen gebeurde het, roef, roef en Osha vloog door de kamer. Zo snel dat er niemand een foto van kon maken.

Maar er was een toevalstreffer en als je goed naar de kwast kijt zie je hoe hard ze gaat. De kwast hangt namelijk dwars in de lucht en dat is niet normaal.Dsc02048_small_2 Zo ging het een hele poos door en nu is het tijd om te gaan slapen. Mariska, Simba en Ziggy zijn naar huis. Osha mag nog even plassen en dan moet ze gaan slapen. Vrouwtje hoopt dat het net zo gaat als de afgelopen nacht, want dan mag ze niet klagen, want ze wordt pas wakker van de wekker en niet van Osha.

2 gedachten over “Heel hard rennen!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.