Druk…….

Het meidenhuis is vandaag erg druk in de weer geweest. Oké wij niet, maar wel vrouwtje en Osha. Eerts hebben we allemaal  lekker rustig gedaan, maar toen….

Vrouwtje in de auto met Osha in de achterbak naar opa en oma toe. Toen vrouwtje daar een klusje had opgelost gingen ze weer in de auto om naar huis te gaan, maar onderweg werd er bij de school gestopt waar onze mensenvriendjes en mensenvriendinnetjes dingen leren. wat een bekijks had Osha daar en wat een drukte om mee te maken. De bus, brommers, fietsen, kinderwagens en een heleboel kinderen die wilde aaien en ook een paar die haar niet zo leuk vonden.

Thuis gekomen werd er lekker wat gegeten en daarna weer wat geluierd. Wat was die Osha aan het dromen zeg, niet meer normaal zo veel geluid die in haar slaap maakt.

Om een uur of 16.30 werd er gebeld aan de voordeur. Xem ons mensenvriendje kwam om met Osha te spelen, maar toen kreeg vrouwtje al snel het idee om samen met hem naar hun te gaan om naar de poezen te gaan kijken. Pluis en Brutus vonden het niet zo leuk, maar Storm was na even de poes uit de boom te hebben gekeken, helemaal niet onder de indruk. Zijn muisje was binnen de kortste tijd het speelgoedje waar Osha en hij om de buurt mee speelde. Maar samen spelen was er nog niet bij, al kwamen ze wel steeds dichter bij elkaar in de buurt.

Nu gaan we onze riempjes aan doen om te gaan wandelen, zodat Osha zo weer lekker door de kamer kan gaan lopen en doen. Wij liggen dan al weer op 1 oor.

3 gedachten over “Druk…….

 1. Wat heb je al veel meegemaakt zeg, zelfs een ontmoeting met een paar poezen. Volgens ons heb je het nog wel naar je zin in Breda!
  Maar wij kijken nu wel uit naar donderdag.
  Tot dan dikke knuffel aan iedereen.

 2. Kan ik me goed voorstellen, we hebben natuurlijk prima voor Osha gezorgd (en zal niet altijd even leuk geweest zijn in de bench).

  Maar we weten zeker dat Osha het ook erg goed bij jullie naar d’r zin zal hebben.

  Ik kom gauw langs in Voorhout als ik weer in Rijswijk voor mijn werk ben, om een kroel aan Osha te geven.

  Remko

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.