Leuke verrassing.

Nadat we vanmorgen afscheid hebben genomen van Denise en het baasje hebben we vandaag de rest van de dag alleen maar met meiden door gebracht. Dat was wel leuk hoor. Ook begonnen de bezoekjes al snel toen we allemaal weer thuis kwamen. Eerst de papa en mama van het baasje, daarna opa en oma en net …….. een leuke verrassing. Okayra was hier samen met haar baasje en vrouwtje.

Photobucket

Eerst heeft ze heel de tijd samen met ons (mama Miyuki en tante Keiko) gespeeld en gedaan en daarna is ze nog even langs Osha gegaan om haar een kroel te geven.

Photobucket

Ze kunnen niet met en niet zonder elkaar, de twee donderstenen. Na lekker te hebben bijgekletst te hebben over al de puppy’s werd er weer afscheid genomen.

Nu gaan wij naar ons huisje toe, zodat Osha weer lekker kan ravotten. De schat heeft dat verdiend nadat ze een hele poos heeft moeten toe kijken toen wij allemaal aan het spelen waren. Knuffel en tot snel.

1 gedachte op “Leuke verrassing.

  1. Was Okayra wel een beetje lief voor Osha?

    Ik vermaak me hier prima, maar mis de knuffels met Osha en de andere honden wel (en het vrouwtje natuurlijk ook).

    Het is hier lekker, je kan gewoon nog in een t-shirt bijna heel de dag rondlopen (op de vroege ochtend en late avond na).

    Remko

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.