Huisje.

Vanaf gisteren slaap ik (Miyuki) weer lekker in mijn eigen huisje. Oké, de eerste minuten was het niet heel leuk, want ik heb natuurlijk heel lang samen met mijn puppy’s geslapen en daarna een week of twee samen met mama Rontu en dan nu helemaal alleen neee, dat wilde ik in het begin niet. Maar toch na een minuut of tien te hebben gezeurd vond ik het prima toen vrouwtje tegen me zei dat ik moest gaan slapen.

Maar voor Osha betekende dat dan ook een verandering, want die heeft al die tijd in mijn huisje mogen slapen en rusten. O nee, dat was niet mogen, maar moeten. Maar nu de fixatie er uit is kon ze in haar eigen huisje slapen en sinds gisteren mag ze ook overdag in haar eigen huisje.

Photobucket

Dat ze in haar eigen huisje heel braaf is heeft ze dan ook vanmiddag aan haar baasje en vrouwtjes laten zien, want die zijn weer geweest om te kroelen met hun Osha. Er is afgesproken dat ze haar donderdag op komen halen en dat ze dan volop van haar gaan genieten. Maar vanavond gaat Denise nog wel van haar genieten, want die blijft weer slapen, gezellig. Morgen gaat vrouwtje haar dan terug naar huis brengen, want vanuit Shiphol (waar ze baasje uit de auto zet) is dat maar een klein stukje omrijden op weg naar huis.

De rest van de avond wordt dus wel lekker knus, want wij gaan natuurlijk lekker met Denise kroelen op de bank. Dus wooeeffff, blaaaafff, want ik heb wel wat anders te doen.

1 gedachte op “Huisje.

  1. Ik zal haar zeker gaan missen deze week in Barcelona.

    Wel zal ik denk ik lekker slapen 😉

    Jammer dat ik donderdag niet gewoon afscheid van haar nemen.

    Knuffel aan alle hondjes en een extra aan Osha,

    Remko

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.