Fixatie er uit.

Vandaag was het dan zover, Osha moest terug komen bij de botjesdierendokter. Op tijd stapte ze met het baasje en vrouwtje de auto in om een paar uur later weer thuis te komen.

Bij die botjesdierendokter in Utrecht moesten ze eerst even wachten, maar even later kwam de dokter Osha halen. Er moest een foto gemaakt worden van het achterpootje dat gebroken was om te kijken hoe ver het weer aan elkaar gegroeid was. Toen de dokter terug kwam met haar wilde hij even goed met het baasje en vrouwtje praten, oeps. De foto werd opgehangen en baasje en vrouwtje moesten vertellen hoe Osha zich gedroeg, eeehhuuu, als een stuiterbal was het antwoord dat hun lippen ontglipte. De dokter vertelde even later dat hij erg twijfelde, maar als baasje en vrouwtje beloofde dat ze Osha nog veel lieten rusten en niet met ons zouden laten spelen, dan dacht hij er over na om de fixatie er uit te halen. Beloofde ze dat niet dan moest de fixatie er nog een week in blijven zitten, dus de keus was snel gemaakt.

Osha ging weer op zijn arm mee naar beneden om daar de pinnetjes uit haar pootje te laten halen, maar niet nadat het vrouwtje tegen de dokter had gezegd dat hij voorzichtig moest doen. Ze wilde dat die kleine meid niet bang voor de dokter werd en zei dan ook dat als het nodig was hij Osha maar even moest laten slapen. Nee, ze is zo lief en dapper dat ik het gewoon zo doe was zijn antwoord. Na een minuut of tien kwam hij weer terug met Osha op zijn arm en vertelde dat alles goed was gegaan. Nog even hebben baasje en vrouwtje samen met de botjesdierendokter naar de foto gekeken en er over gesproken.

Photobucket

Dit is de foto van voor 2 weken geleden. De schroefjes zitten er nu nog in en blijven er in zitten voor de rest van haar leventje. De pinnetjes die je ziet, dat was de fixatie en die zaten door haar botjes heen.

Die zijn er dus nu uit. De komende twee dagen en nachten moet de kap nog wel even om als ze in de bench zit, maar dat alleen omdat Osha dan niet bij de wondjes kan om er aan te gaan likken. Maar die tijd wordt steeds korter, want ze mag ook al in de puppyren een beetje spelen en door de huiskamer lopen, maar dan alleen als wij niet in de buurt zijn, dus wij zullen een paar dagen meer boven zijn dan normaal.

En toen, snel de auto in met Osha en weer naar huis toe. Op de terug weg zijn ze even langs het werk van het vrouwtje gegaan om te kijken wanneer ze volgende week vrij was. Dat kwam goed uit, want donderdag is de eertse dag dat Osha naar haar nieuwe baasjes zou mogen en laat vrouwtje dan ook net vrij zijn. Baasje neemt zondagmorgen al vroeg afscheid van die kleine meid, want die mag naar Barcelona voor zijn werk. Oké, dit vind hij niet de leukste manier om afscheid te nemen, maar helaas het kan niet anders.

2 gedachten over “Fixatie er uit.

  1. Oh wat fijn zusje dat de pinnetjes nou uit je pootje zijn. Nog even rustig aan doen en dan kan je straks lekker hard rennen!. ik zal voor jou pootjes draaien dat alles heel snel goed komt en dat je bij je nieuwe baasjes kan gaan spelen en op onderzoek uit kan gaan. Dat heb je wel verdiend. Een kluifje en een pootje van je zusje. xx

  2. Wat een goed nieuws zeg wij zijn heel erg blij dit te horen. Nu nog even rustig aan en goed rusten dan kun je bij je nieuwe baasjes lekker de boel op stelten zetten hihi.

    Dikke knuffel van je pa en tante Simba en een dikke kus van ons vrouwtje.
    PS wij hadden gehoopt dat je Zaterdag pas naar je baasjes zou gaan dan hadden we nog lekker even gekomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.