Zat.

Wat zullen wij blij zijn als het donderdag is en helemaal als dan gezegd wordt door de bortjesdierendokter dat Osha lekker mag doen wat ze wilt. We zijn haar gejammer en gehuil namelijk helemaal zat. Maar wat het ergste is is dat Osha het ook helemaal zat is om in bench te zitten. En dat laat ze dan ook regelmatig horen en zien en dan wordt het zelfs voor het baasje en vrouwtje erg moeilijk om haar te negeren.

Photobucket

Ze gaat er dan steeds valser uit zien, maar haar achterkantje kwispeld en zegt dat ze er toch echt bij wil zijn om te spelen en te kroelen. Maar als ze er als ze stil is er even uit mag dan is ze zo weer erg druk en moet weer terug in mijn (Miyuki’s) huisje en dan is het weer huilen geblazen.

Nog even Osha en als het dan goed is mag je dan nog even met ons spelen en kroelen.

3 gedachten over “Zat.

  1. OchOsha, dit zullen we niet zo snel meer zeggen, we zijn een beetje bang van je geworden! We wachten morgen vol spanning op de uitslag misschien ga je dan ook weer wat vrolijker kijken.
    Dikke knuffel van ons ook aan Keiko, Rontu en Miyuki.

  2. Iedereen; ik doe helemaal niet aan vals kijken hoor, maar ik wil er gewoon graag bij zijn. Als ik er zo uit zie, dan zit mijn neusje helemaal tegen het deurtje aan en dat ziet er dan een beetje raar uit. Maar ik ben de liefste Shiba die nu hier in huis is.

    Pootje van Osha, nee, niet dat verkeerde maar een voorpootje.

    Ik hoop ook dat het met het verkeerde pootje straks goed is als ik bij de botjesdierendoker ben, maar dat zal wel, want mama Miyuki, tante Keiko en oma Rontu liggennu met hun pootjes in de knoop voor mijn huisje, ze zijn aan het pootjes draaien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.