Boswandeling.

We hadden al verteld dat er vannacht weer slapers hier in huis waren. Nou die zijn natuurlijk gisteren al gebracht door hun papa en mama en hebben gisteren hier lekker heel de avond met de ons door gebracht. We hebben namelijk een hele poos bij hun op de bank mogen liggen, maar natuurlijk niet nadat ze eerst lekker met hun Osha hadden gekroeld. Dit deden ze toen die kleine meid weer eens lekker aan haar kluifje lag te kluiven.

Photobucket

Vanmorgen werden we dan ook gezellig door hun uit ons huisje gehaald en dat vonden ze dan ook een groot feest. Baasje moest er dan ook aan geloven en werd uit zijn bedje gehaald door drie dol dwaze Shiba’s. Na een wandeling van het vrouwtje met Osha werd er eerst lekker een broodje gegeten en daarna werden de wandelschoenen aan gedaan. Joeppieeee, bos we komen je onveilig maken. Maar Osha vergaten we niet. Het was de bedoeling dat ze in de rugzak zou gaan en zo mee zou wandelen, maar die pittege dame wilde dat niet en werd dan ook door het vrouwtje gedragen.

Photobucket

Dat was maar goed ook voor haar veiligheid, want wij gingen helemaal uit onze dak. Voor mij (Miyuki) was het dan ook bijna 18 weken geleden dat ik me heb kunnen uitleven zoals ik dat kan. En mama Rontu heeft dat dan ook geweten.

Photobucket

Ik (Keiko) heb me ook helemaal uitgeleefd, maar op een bepaald punt in het bos moet ik altijd even poseren voor de foto, want ik weet dat het daar hele mooie plaatjes op leverd. Ja, het plekje bij de boomstam.

Photobucket

Ook werder er nog meer leuke en mooie foto’s gemaakt. Hier hebben we er weer eentje, Osha met haar vrouwtjes Denise en Mariëlle.

Photobucket

Ook hebben ze het laatste stukje Osha lekker laten wandelen zodat ook die kleine meid haar plasje en po..je in het bos kon doen.

Thuis gekomen werd Osha ook nog door hun geborsteld en toen werd er al snel weer aangebeld door hun papa. Ze moesten weer naar huis toe en dat vonden wij helemaal niet leuk, maar ja, aan al het leuke kont een eind.

Even later was Osha de klos, nageltjes knippen en de ontwormingspasta moest er weer in. Daarna mocht ze lekker weer gaan slapen en wij ook.

En nu, nu gaan we even wandelen en daarna nog even wat spelen om daarna weer naar ons huisje te gaan om te gaan dromen. Osha mag laat vanavond nog even plassen en daarna moet ze ook echt gaan slapen. De lampen gaan dan uit en er wordt weltrusten gezegd. Terwijl dat gebeurd liggen wij al lang in dromenland en dromen over al de leuke slapers die wij de afgelopen weken hier in huis hebben gehad. Mariska met Simba en Ziggy, Gerbrich en dan nu Denis en Mariëlle, ppphhfff, wat een gezellige bedoeling was dat allemaal zeg. Dus voor al onze slapers; bedankt voor de gezelligheid!

5 gedachten over “Boswandeling.

 1. Hallo Patrica en Remko,

  We vonden het heel fijn om bij jullie te logeren.

  Marielle is zelfs 1e geworden bij de zwemwedstrijd.

  Nogmaals bedankt en knuffels voor de honden.

  M&D

 2. Heerlijk hoor Miyuki dat je je weer lekker heb kunnen uitleven, was wel weer nodig dacht ik zo,En dan Keiko wat een plaatje weer zeg, net als vrouwtje met pupje staat erweer goed op.
  Veel plezier allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.