Een plaatje op verzoek.

Photobucket

Het mooiste plekje op aarde, tenminste voor sommige mensen en als die dan weten dat wij daar zijn geweest vragen ze om een plaatje. En dan zijn baasje en vrouwtje de beroertste niet.

Sinterklaasaanhetwerka1 Verder hebben we vandaag naar de tv gekeken. Wij moesten namelijk nog kijken hoe Sinterklaas in Nederland aan was gekomen. Op dat moment dat dat gebeurde zaten wij namelijk in de auto op weg naar Duitsland, maar gelukkig had het vrouwtje de video aan het werk gezet.

Nou zijn we helemaal in de ban van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten en gaan dan ook vanavond weer wat water voor het paard van Sinterklaas in onze bakjes laten staan. We hebben al een paar jaar een lekkere kluif of een speeltje gehad, dus vandaag proberen we weer. Zouden we lief genoeg zijn geweest dit jaar?

5 gedachten over “Een plaatje op verzoek.

  1. Wat een mooie foto’s! Die waren het wachten wel waard.
    Uiteraard mogen jullie ook meekomen op ons uitstapje! Dat zou helemaal gezellig zijn. Zorg maar dat jullie baasjes vrij zijn van hun werk 😉
    Liefs Kayra -X-

  2. Ben benieuwd! Ik hoor het wel of jullie mee kunnen dinsdag! Hoe gaat het trouwens met Raeko en Yuki? Daar heb ik helemaal niks meer van gezien sinds 26 oktober. Hebben jullie nog berichten of foto;s gehad? Ben wel heel benieuwd naar die 2 ook!

    xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.