Buiten.

Gisteren hebben mijn (Miyuki) puppy’s lekker buiten gespeeld. Het weer was niet erg mooi, maar gelukkig nog niet zoals vandaag, bahhhh.

Photobucket

Teefje groen is aan het onderzoeken waarop ze nu weer loopt. Het is geen kleedje, geen laminaat, maar wat dan wel…….? Ik geef haar het antwoord wel als ze weer lekker binnen is om de boel te verwerken.

Photobucket

Reutje paars is ook op ontdekkingstocht. Wat hij allemaal wel niet heeft gezien weet ik niet, wel weet ik dat hij door de hele tuin is gelopen.

Na die leuke moment in de tuin waren mijn puppy’s natuurlijk helemaal op. Toen ze dan ook binnen waren zijn ze lekker gaan slapen. Maar even later gebeurde er wat waar ze allemaal van schrokken. Overal zat ineens een puppy, onder de kast, onder de stoel, maar het ergste was dat reutje paars tussen de aansluiting van de verwarming en de muur klem zat, hij heeft niet voor niks de bijnaam "Papzak". Waar ze van geschrokken waren, Rontu (ja, mijn mama) kwam even ruzie maken en dat liep wel erg uit de hand. Ze zei me dat reutje paars haar puppy was en dat liet ik mij natuurlijk niet zeggen. Het gevolg een fikse ruzie waar ik een bult op mijn hoofd en een gaatje in mijn wang aan over heb gehouden.

Dsc01273_smallGelukkig voor mijn puppy’s kwam daar Lore (ons mensenvriendinnetje) aan en die heeft ze helemaal op hun gemak gesteld. Wat is het toch een schat, want moet je nou kijken ze heeft gewoon alle 5 de puppy’s op schoot waar ze lekker gingen slapen.

‘S aonds ben ik lekker alleen met mijn puppy’s thuis gebleven terwijl Keiko en Rontu naar school moesten. Vrouwtje was zo boos op Rontu dat ze besloot dat ze met Keiko ging lopen en dat Rontu het maar met baasje moest doen en dat vond Rontu natuurlijk helemaal niet leuk, want dat is niet normaal, want ze loopt altijd met het vrouwtje. Toen ze thuis kwam kwam ze tegen mij sorry zeggen, maar ik ben nog steeds aan het nadenken of ik dat wel goed vind.

Vandaag hebben we allemaal rustig aan gedaan. Voruwtje is bezig met huiswerk maken en tussen door zorgde ze ook nog dat het huis, mijn vakantiehuisje en zo schoon werd.

Ohhh, en voor ik het vergeet te vertellen. Puppy paars is de eertse die helemaal op eiegen krachten uit de puppyren is ontsnapt en door de huiskamer is gaan wandelen, dus de uitslag van de poll is ook bekend.

1 gedachte op “Buiten.

  1. Jammer dat het weer niet zo mooi is.
    Maar jullie staan weer heel leuk op de foto, zeker dat jullie daar lekker in die schoot liggen van dat meisje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.