Rustig aan.

Na een drukke dag gisteren, een dag waarop de mensenfamilie van Ziggy  (mijn (Miyuki) vriendje) hier op bezoek is geweest, hebben we vandaag rustig aan gedaan.

Vanmorgen zijn we alleen even met de vader en moeder van het baasje naar het bos geweest. Ik (Miyuki) moest toen thuis blijven. De reden is dat vrouwtje en baasje niet wilen dat ik in het bos een ongelukje heb zodat ik geen mama van mijn puppy’s kan zijn. Ik vind dat niet leuk, maar ik begrijp ze wel.

Verder hebben we dus niks bijzonders gedaan, lekker geluierd in de zon, lekker geluierd op de zak en genoten van de puppy’s.

1 gedachte op “Rustig aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.