Foutje!!!

Vandaag was er weer wat nieuws voor de puppy’s. Wij liggen namelijk graag in het zonnetje en vonden dat het nu wel eens tijd werd dat die kleintjes lekker bij ons kwamen liggen. Rian die bij ons op kraambezoek kwam vond dat ook een goed idee en zo gezegt zo gedaan. Vrouwtje pakte de puppy’s op en een kleedje en hup naar buiten met z’n alle.

Photobucket

Wat was dat leuk zeg, de puppy’s liepen op een gegeven moment even door de hele tuin heen, maar toen ze moe werden gingen ze lekker veilig onder de stoel liggen. Ook was er even een moment waarop er iets vreemds gebeurde. Teefje oranje had wel erg dorst en ging op zoek naar drinken. Nou lagen wij alle drie op een rijtje en dus was het voor haar wel erg moeilijk om mij (Miyuki) te vinden.

Photobucket

Bij de tweede van ons kroop ze onder de pootjes en dacht daar lekker wat te drinken, foutje dus!!! Wat was nou het geval, ik (Rontu) kan op het moment toch echt geen melk geven. Maar ik ben de beroertste niet en liet haar lekker haar gang gaan. Ik deed zelfs mijn pootje eens goed omhoor en bleef ondertussen lekker van mijn kluifje genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.