Probleempje.

Gisteren was het weer erg gezellig hier in huis, het was weer vrouwenavond en dat betekend veel geaai, gekroel en gespeel. Ook de puppy’s moesten er aan geloven. Een paar van onze mensenvriendinnetjes en een mensenvriendje mochten met de puppy’s kroelen op voorwaarde dat ze eerst hun handjes waste, op de billen gingen zitten, de benen in kleermakerszit legde en dan mochten de puppy’s die op dat moment rustig waren op schoot. Photobucket

Vanaf dinsdag middag is vrouwtje echt bezig met de puppy’s en de “hondenbak” en we moeten zeggen dat het gaat goed. Tenminste als vrouwtje zelf op het moment niet op de wc zat, want daar was ze dikke vrienden mee de afgelopen dagen. Maar we moeten zeggen het resultaat is er al.

Teefje oranje had zelfs een probleempje, ze moest po..en en ik (Miyuki) was net uit de puppyren weg. Pppffff, mama waar ben je nou, piepte ze, maar ik zat lekker in de tuin van het zonnetje te genieten, dus ging ze zelf haar gangetje en toen ik het rook was ik te laat om haar te helpen en moest gewoon toe kijken hoe ze het deed.

Photobucket

Maar teefje oranje is niet de enigste hoor, want er zijn er ook al bij die vanzelf een plasje op de “hondenbak” doen. Oké soms er net buiten, maar ja daar ben je een reutje voor. We zien dan wel de voorpootjes in de bak staan, maar de jaa, dan gaat er wel eens wat mis.

Biogarde was een feest voor de puppy’s. Natte brokjes zijn een feest voor mij (Miyuki), want die lust ik ook erg graag en gewone brokjes zijn soms ook best lekker, tenminste dat vinden de puppy’s.

Photobucket

Teefje rood zit er nu eens lekker op te peuzelen. Ze is niet de enigste hoor, want regelmatig is er een van de puppy’s in het bakje van mij (Miyuki) aan het grabbelen.

En vanmiddag gaat vrouwtje de puppyren uitbreiden, zodat de puppy’s lekker in de hele keuken kunnen spelen. Wat zal dat ook weer een feest worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.