Biogardefeest.

Feest dat was het vandaag voor de puppy’s, tenminste daar leek het op. Vandaag stond er namelijk biogarde op het menu en dat is wel wat anders als Miyukimelk. Wij stonden er bj te kijken hoe die kleintjes op het bakje af liepen en de eerste likjes deden, maar al snel likte ze alsof hun leventjes er van af hingen.

PhotobucketMaar na dat biogardefeest moeten natuurlijk al de sporen weg gewerkt geworden en een Shiba zal geen Shiba zijn als ze dat niet erg snel leren. Dus de puppy’s maakte elkaar schoon. PhotobucketVerder zijn de puppy’s hun schade aan het inhalen, want wat gaat het nu snel. Er zijn er al een paar die uit zichzelf op de “hondenbak” zijn gegaan op te plassen en te po..en. Het blaffen en grommen gaat ook steeds meer op ons blaffen en grommen lijken. En we denken dat ze binnen nu en een paar dagen zelf al uit de puppyren klimmen en dan….. dan is het helemaal gedaan met de rust.

8 gedachten over “Biogardefeest.

 1. Als onze pup dadelijk thuis is gaan het baasje en de pup vechten om de biogarde!
  Weer erg leuke foto’s!

  groetjes van ons allemaal

 2. OOoooooooooooooooohhhh wat een geweldig mooi nest, volgens mij mag ik van Mo nu niet komen want dat loopt verkeerd af hahahaha.
  Mo is morgen jarig dus misschien een leuk kado?
  Geniet er nog lekker van, ik hoop snel langs te komen en even te gluren naar de pups

  zoen Tal

 3. Hallo Remko en Patricia

  Het was supppppeeeerrrrr leuk dat we bij jullie naar de pups mochten komen kijken.
  Het zijn echt kleine schattige donzige knuffeltjes.
  En wat wordt ze bij jullie met heel veel aandacht de eerste weken van hun jonge leventje al veel aangeleerd.
  We hebben echt genoten van de vele verhalen en uitleg die jullie ons gegeven hebben.
  Nogmaals bedankt en nog een paar fijne weken met de pups.
  Groetjes Chaline – Djadey- Mari en Lianne vd Greef

 4. I am interested in a creme female shiba. I don’t understand flamish, but I like your puppies. Please let me know if you have any female available. I am veterinarian and own a small animal clinic 100 km north of Helsinki, Finland. Our house is by the lake and land we have 2 ha. Thank you !!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.