Wat een drukte.

Dit hele weekend heeft in teken gestaan van bezoekjes en dus had het vrouwtje geen tijd om een verhaaltje te schrijven.

Het begon allemaal vrijdag avond al, toen kwamen Mariska, Simba en Ziggy weer langs en het leukste was misschien wel dat die ook nog bleven slapen omdat ze zaterdag toch weer langs ons zouden rijden op weg naar een behendigheidswedstrijd.

Zaterdag moest het vrouwtje ’s morgens werken, dit omdat ze dan door de week een dag extra thuis is voor de puppy’s toen ze thuis kwam waren de eerste mensen al weer weg en kreeg ze op het foto toestel te zien wat er ’s morgen al was gebeurd. En dit zag ze.

Photobucket

Toen baasje, vrouwtje en mensenvriendinnetje Lore wat gegeten hadden kwamen er gelijk er achter aan de volgende mensen. Ook die gingen gelijk bij de puppy’s kijken net als de mensen ’s morgens.Dsc00990_small_2 Toen die na een gezellige middag weer weg waren hebben we allemaal op onze eigen manier even genoten. Wij (Keiko en Rontu) hebben lekker nog in het zonnetje gelegen en ik (Miyuki) heb een knus momentje met mijn puppy’s gehad.

Dsc00997_small Op zondag was het ’s morgen een moment van rust voor ons allemaal. Maar even nadat de telefoon was gegaan kwamen er al weer mensen aan. Michael, Mirjam met hun mensenvriendinntje Susan. Wat vond die kleine meid de puppy’s leuk. Ze stond er al op haar gemakje bij te kijken en soms had ze ineens een glimlach van oor tot oor op haar gezicht. Die waren nog niet weg nog weer ging de deurbel. Weer mensen, pffffhhhh, wat een drukte zeg. Ook die gingen gelijk naar de werpkist en bleven daar hangen. Tot er wat te drinken op tafel kwam toen ging iedereen zitten en werd er veel gekletst. _dsc1030_small_2Toen die na een tijd weer weg gingen stonden al de buren buiten en die wilde ook wel weer eens zien of die puppy’s wel groeiden, dus weer mensen. Maar toen die weg gingen hadden wij (Keiko en Rontu) zo ons plekje gevonden, samen op de zak, lekker knus en gezellig. Er werd door vrouwtje wat te eten gehaald en ttrringggggg, de deurbel ging weer. Pffhhhh, wanneer houdt het nou op? Wij werden lekker gekroeld en de puppy’s werden weer goed bekeken.

Maar ’s avonds laat gebeurde er toch iets apparts. Alle puppy’s waren zelf uit de werpkist gekropen (pas voor de eertse keer)en liepen in de puppyren lekker rond, maar daar staat ook het bakje brokjes van mij (Miyuki) en wat gebeurde er. Dsc01047_smallTeefje rood en reutje paars gingen van die brokjes eten en dat terwijl ze pas twee tandjes hebben. Knap toch. Maar toen kwam teefje oranje (alias Miyuki junior) in aktie, ze dacht dat lust ik ook en ging op haar manier ook van die brokjes genieten. Nog één pootje en ze zat helemaal in het bakje waaruit ze dan ook nog de borkjes wilde pakken, lekker handig. Even later gingn toen de mensen weer weg en wij doken gelijk ons huisje in om op één oor te gaan liggen dromen.

En dan nog even de dag van vandaag. Leker rustig aan doen en bijkomen van de drukte. Maar ja nou hebben die puppy’s de smaak te pakken en lopen regelmatig door de puppyren te struinen, dus bijkomen ho maar.

4 gedachten over “Wat een drukte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.