Met z’n tweetjes.

Twee van de vijf puppy’s deden vandaag net of ze al erg groot waren. Ze gingen samen op pad, broer en zus, leuk om te zien hoor.

Van uit de werpkist gingen ze eerst langs de "hondenbak" die vrouwtje gisteren nog heeft weg gezet. Vrouwtje heeft ze er gisteren ook nog alle puppy’s kennis mee laten maken, en het gevolg drie plasjes op de "hondenbak". Vanmiddag volgde er dus nog twee en dat helemaal uit eigen wil van die twee. Misschien was het toeval dat ze er op terecht kwamen, maar dat geeft niks, zo leren ze het wel.

Daarna was het tijd om te poseren voor de foto, moet je kijken hoe die twee nu al reageren als ze het fototoestel zien.

Photobucket

Puppy paars liet even zien dat hij wel heel de werled aan zou kunnen en puppy rood, ach, die vind het allemaal nog wat vreemd.

Na die vermoeiende reis kwamen ze snel weer wat drinken, maar of ik dat nog lang vol ga houden durf ik niet te zeggen. Die vijf groeien zo hard dat ze bijna niet meer tussen mijn pootjes passen en ze gaan dan ook steeds meer op elkaar liggen en dat betekend een leuk zooitje tussen mijn pootjes.

Photobucket

Weten jullie zo nog welke pup wie is? Ik wel en dat is maar goed ook.

2 gedachten over “Met z’n tweetjes.

  1. Hallo puppie`s,

    Wat groeien jullie ontzettend hard zeg, volgens ons geven jullie baasje mama pokon zodat jullie heeeel groot worden. Wij zijn wel erg nieuwsgierig naar jullie dus komen wij vanavond weer kijken hoor.

    Knuffels van papa, tante Simba en ons vrouwtje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.