Ontdekkingstocht.

Dsc00887_smallVanmorgen was het dan zover, mijn puppy groen is opdekkingstocht gegaan. Ze kwam op mij af en aangezien ik naast de werpkist brokjes aan het eten was, moest ze de werpkist toch echt uit komen.

Zo gezegt zo gedaan, maar wat gebeurde er nou, ze kroop gelijk helemaal in het kleedje weg, lekker knus. Even later zocht ze mij toch weer op en zo ook puppy paars. Dsc00894_small

Vanmiddag heeft voruwtje net als iedere dag de werpkist schoon gemaakt, maar nu met het verschil dat alle puppy’s in de puppyren lagen. Dit was voor koerte duur, want toen de werpkist weer schoon was werden ze weer terug gelegd. Vanavond heeft vrouwtje samen met baasje ook maar weer de nageltjes van mijn puppy’s geknipt, want die groeien net zo snel als de buikjes van die kleintjes.

2 gedachten over “Ontdekkingstocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.