Wat zijn ze veranderd.

8 Dagen oud en wat zijn mijn puppy’s veranderd. Vrouwtje en baasje hebben speciaal foto’s gemaakt van de kopjes want anders zouden jullie het niet geloven.

Dsc00672_small Teefje rood is nu al een volhoudertje! Ze had gisteren ruzie met haar broertje paars om een tepel en weet je wie er won, zij natuurlijk, daar is ze een teefje voor.Enhu, als jullie nu goed kijken zien jullie wie zich van de week zo lekker knus onder het dekentje had genesteld. Dsc00673_small

Reutje blauw, wat kan ik daar over zeggen. Nou nog niet veel, soms ben ik hem kwijt, maar dan heeft hij zich verstopt en soms ligt hij lekker tegen mij of tegen zijn zusjes of broertje aan.

Dsc00680_smallTeefje oranje heeft al een bijnaam, ze wordt “Miyuki junior” genoemd, maar waarom zou ik niet weten! Baasje en vrouwtje zeggen wel dat als het zo is dat ze nooit meer een oranje kleurtje gebruiken om de puppy’s herkenbaar te maken. Maar dat mooie kleurtje had ik toen ik klein was ook om mijn nekje en moet je zien wat er van mij geworden is.Dsc00678_small

Teefje groen, ook daar kan ik nog niet veel over vertellen. Net als haar broertje reutje blauw slaapt ze vaak tegen me aan en soms licht ze met een ander te kroelen.

Dsc00677_small

Reutje paars, “mijn zwaargewichtje”, hopelijk gaat hij wel meer van zich afbijten, want dat zijn zusje nu al van hem wint met ruzie maken, schandalig. Zou het zijn dat hij vond dat hij met een tepel met minder melk af kon omdat hij toch al aan de maat is of zou het toch waar zijn dat wij teefjes het sterkere geslacht zijn!!!

Zo nu hebben jullie gezien dat ze echt wel veranderd zijn en dat ik niks teveel heb gezegt. Een blokje om is wat ik nu samen met tanta Keiko en mijn mama Rontu ga doen en dan ga ik weer goed voor mijn puppy’s zorgen en vannacht ga ik samen met hun dromen over het leventje wat hun nog te wachten staat.

2 gedachten over “Wat zijn ze veranderd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.