Afscheid nemen.

Dit weekend staat een beetje in het teken van afscheid nemen. Gisteren is Mariska samen met Simba en Ziggy weer naar huis gegaan. Na een paar dagen met z’n alle te hebben doorgebracht kwam  daar jammer genoeg weer een eind aan. Want wees nu eerlijk, het is toch helemaal geweldig dat ik (Miyuki) en Ziggy samen een echt paartje vormen. Hier zijn we nog lekker even samen voordat we uit elkaar zouden gaan.

Photobucket

Vandaag lekker een dagje van weinig doen. Oké, Lore (ons mensenvriendinnetje) kwam even spelen met ons en ging lekker van de puppy’s genieten door naast de werpkist te gaan zitten. Ook moest het vrouwtje wat spulletjes inpakken, want de komende dagen is die niet thuis. Ze gaat deze keer de cursus Instructeur IIa volgen en moet daar voor toch echt naar Lelystad en dat vind ze te ver om op en neer te rijden. Gelukkig wonen daar vrienden waar ze kan slapen.

Vandaag staat dus voor haar ook in het teken van afscheid nemen. Een dikke knuffel aan ons en een super kroelbuurt met de puppy’s, want wat zal ze ons allemaal gaan missen. Oké, ook baasje zal ze gaan missen, maar hij haar minder, want hij heeft het druk zat hier in huis. Werpkist schoonmaken, honden uitlaten, stofzuigen, eten koken, foto’s schieten en dan ook nog een web-log bij houden, oeeffff als hem dat maar gaat lukken. Wij zullen hem gaan helpen en zorgen dat het helemaal goed gaat hier in huis. we zullen geen ruzie maken, eten onze bordjes zo schoon dat ze gelijk weer in de kast kunnen, zullen onze 4 pootjes goed vegen bij het naar binnen gaan en onze huisjes blijven schoon, want we gaan gewoon bij hem op het bed liggen.

Vrouwtje we wensen je veel plezier, geef Khoda en Banshu en hun baasjes en vrouwtje een dikke knuffel en tot snel.

1 gedachte op “Afscheid nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.