Kraamvakantie.

Weet je, mijn (Miyuki) vriendje Ziggy is hier al een paar dagen op kraamvakantie en dat hebben we lekker nog niet verteld. De reden hier van is dat we lekker even ongestoord van onze puppy’s wilde genieten. En dat we dat gedaan hebben is een ding wat zeker is. Zijn vrouwtje (mijn schoonmoeder) mocht soms ook wel even mee genieten hoor, maar niet te lang, want……. het zijn onze puppy’s.

Photobucket

Iedere morgen als mijn vriendje me weer zag na een nacht te hebben geslapen gaven we elkaar gelijk een dikke knuffel en soms waren we gewoon even stiekem ergens anders en ons baasje en onze vrouwtjes ons maar zoeken. Dan stonden we lekker even samen in de tuin te genieten van elkaar.

En soms genieten we met z’n alle hier van het kraambezoek die hier komt. Wij (alle oude hondjes) krijgen kluifjes en koekjes terwijl de puppy’s steeds meer speelgoed krijgen. Vrouwtje heeft alles al maar in een mooie mand gedaan dan kunnen ze er straks mee gaan spelen.

Photobucket

En Ziggy vertelde me regelmatig dat hij erg trots op me is omdat ik heel goed voor zijn puppy’s zorg. Ik geef ze voldoende eten, ze zijn dan ook allemaal al goed aangekomen. Teefje rood weegt nu al 417 gram, reutje blauw 403 gram, teefje oranje 401 gram, teefje groen 401 gram en dan ons "zwaargewicht", reutje paars die weegt 462 gram. Ook doe ik ze goed beschermen voor het geval er iets gebeurd. Dan sla ik mijn pootjes om ze heen en dan kan er niks gebeuren.

Photobucket

En dan hebben we nog de momenten dat de puppy’s het samen heel goed kunnen vinden. Lekker dicht bij elkaar liggen is wat ze fijn vinden en wat voor kleur de haartjes hebben maakt niks uit, hier in huis wordt namelijk niet gediscrimineerd en dat wordt hier al vroeg geleerd.

3 gedachten over “Kraamvakantie.

  1. Fijn dat het allemaal goed gaat daar bij jullie.Het ziet er gezellig uit, de foto’s zijn heel leuk.
    En inderdaad de kleur haartjes maak zeker niet uit, ze zijn geweldig leuk.
    Geniet ze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.