De koppies.

Na een heerlijke nacht (mama Miyuki en haar puppy’s sliepen lekker door, maar oma Rontu, die wilde heel de tijd naar haar kleinpuppy’s toe) heb ik vandaag lekker van de puppy’s genoten.

Dsc00523_smallDe eerste beschuit met muisjes zijn ook gegeten, want er zijn al een paar mensen op kraambezoek geweest. De puppy’s en mama Miyuki, oma Rontu en tante Keiko zijn dan ook weer erg verwend. Kluiven en speeltjes het kon niet op. Ook zat een flesje Kwispelbier in en die gaan tante Keiko en oma Rontu morgen lekker oplebberen.

Tussen alles door was Miyuki gewoon een super moeder. Ze wast de kleintjes en geeft ze ook drinken. Maar moet je zien hoe ze lagen, mooi om en om.

Photobucket

Maar ook heb ik vandaag even de puppy’s van mama Miyuki mogen lenen om een foto te maken van de koppies van de puppy’s.

Photobucket

Eerst de teefjes van links naar rechts hebben we hier teefje groen, teefje rood en teefje oranje.

Photobucket

En dan nu de reutjes, links is reutje blauw en rechts reutje paars. Wat zijn het toch alle 5 een schatjes.

Dsc00522_small

En snappen jullie als je dit foto’tje ziet dat we er echt van kunnen genieten, want moet je ze nu toch eens zien liggen, heerlijk met z’n alle bij elkaar. Soms moet je gewoon even gaan kijken, want dan liggen ze zo te piepen dat je dat niet kunt laten. Meestal is mama Miyuki ze dan aan het wassen of ze zijn naar haar op zoek, want ze kruipen al heel de werpkist door.

Nu ga ik nog even naar het hele span kijken en ze stuk voor stuk even een kroel geven en dan straks weer lekker dromen over de streken die ze gaan uithalen. Ik kan niet wachten!

7 gedachten over “De koppies.

 1. Hoi lieve schatten,

  Doordat ons vrouwtje in Italie bij het WK van de IMCA is heeft ze helaas de bevalling moeten missen maar het hotel heeft internet dus ze kan wel van de fotos genoten dikke kus van ons

 2. Gefeliciteerd, met het 5 tal.
  Ziet er leuk uit.
  We komen zeker een keer langs over een paar weekjes.
  Geniet er maar lekker van ze zijn weg voor je het weet.

  Groetjes.

 3. Leni; de deur staat open als je langs wilt komen, en we doen er dan ook een lekker koffiebroodje bij! En weg zullen ze zeker snel zijn, jammer maar het zij zo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.