Gewoon genieten.

Photobucket

Zo zitten baasje, vrouwtje, tante Keiko en oma Rontu nu regelmatig. Gewoon genieten noemen ze dit. Enhu, ik weet niet of het iemand is opgevallen, maar de puppy’s liggen op volgorde van geboorte en ik hebben ze echt niet zo weg gelegd hoor.

Met mijn puppy’s gaat alles helemaal geweldig en ze zijn dan ondertussen ook allemaal al rond de 30 gram aangekomen. Maar ik zelf….. ik moest vannacht wel 3 keer naar buiten om te p…en en ben dan ook gewoon bij mijn puppy’s weg gelopen, ben bij baasje en vrouwtje op bed gesprongen en heb even duidelijk gemaakt dat ik naar buiten moest. En daarna had ik weer gewoon tijd om voor mijn puppy’s te zorgen tot dat ik weer nodig moest. Maar verder is met mij ook alles goed hoor en ook ik geniet volop van mijn puppy’s.

4 gedachten over “Gewoon genieten.

  1. Hey zus hartstikke goed gedaan hoor 5 van die koters ik ben trots op je.We zullen gauw eens op visite komen.Remco en Patricia ook gefeliciteerd.

    groetjes Eric-Brigitte-Jur en een dikke knuffel van GRIM

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.