5 Puppy’s.

Wat eerder dan we gedacht hadden is Miyuki vanmiddag van 5 puppy’s bevallen. Remko was gewoon aan het werk en kon niet naar huis komen, maar gelukkig waren er wat buren die foto’s wilde maken en die wil ik daar dan ook voor bedanken.

De temperatuur van Miyuki was vanmorgen 36,9 graden en ik dacht dat het nog verder moest zakken, maar voor het geval dat had ik al wel de oude lappen in de werpkist gelegd. Wat me opviel was dat ze gelijk een nestje ging maken.Dsc00396_small

Maar toen ging het allemaal best snel. Ze kwam bij mij in de buurt liggen en zette haar rug krom, een wee, dus hup samen naar de werpkist en daar bleef ze dan ook gelijk in liggen en ging gelijk aan het persen. Na een kleine 20 minuten en wat gegil was dit het resultaat.Dsc00404_small

En om 12.10 uur was daar nummer 1; teefje rood. Een echt meisje met rode haren. Eigenlijk toch wel heel knap dat een hond gewoon weet wat er moet gebeuren zonder eerst een boek te moeten lezen.

Even op de weegschaal ermee en wat die aan gaf was 204 gram.Dsc00423_small 

Om 12.43 uur was daar nummer 2; reutje blauw, een schattig wit Shiba puppy. Zijn gewicht was 193 gram.

Nummer 3 kwam om 10 minuten later al op de wereld; teefje oranje, nog zo’n schattig wit Shiba puppy. Haar gewicht was 205 garm.

Hé gezellig, de buren stonden ineens voor het raam te kijken. Ik zei gelijk dat ze maar moesten blijven staan als ze een puppy geboren wilde zien worden en om 13.27 uur was daar teefje groen; nog zo’n schattig vrouwtje. Haar gewicht 203 gram.

Maar wat ik aan Miyuki zag was dat ze nog niet klaar was al hadden ze er op de echo maar 4 gezien, nummer 5 was onderweg. En die werd door Miyuki om 13.46 uur op de wereld gezet; reutje paars, en zijn haartjes hebben ook de kleur rood. Zijn gewicht 222 gram.

Photobucket

Hier hebben we het hele gezinnetje, tenminste mama Miyuki met haar 5 puppy’s. Iedereen helemaal gezond en en geweldige bevalling. Super dus!!!

Maar onze buurvrouw zou onze buurvrouw niet zijn als ze niet heel snel de boel zou versieren. Er hang zelf een brief op de deur met daarop de tekst; Hoera 1,2,3,4,5 puppy’s geboren. 2 Boys and 3 girls…. Moeder, zonen en dochters rusten…. dus zachtje a.u.b.

Nou en dat was vanmiddag dus niet het geval, iedereen zilde even voor het raam kijken naar de puppy’s en verder werd er heel veel gespeels op straat. Gezellige drukte.

8 gedachten over “5 Puppy’s.

 1. Wat geweldig!!! Goed gedaan Miyuki. Veel geluk gewenst en hopelijk dat je wat kan bijkomen van de bevalling. Succes met het opvoeden en voederen e.d.. Doe de groetjes aan je baasjes en Keiko en Rontu. Groetjes,
  Thijs, Arno, Astrid en Etienne.

 2. GEFELICITAART!!!!

  weer een zelfde nestje als 2,5 jaar geleden, alleen dan net andersom! wat ziet ze er mooi uit! je zou bijna…………..

  veel plezier de komende tijd!
  gaan wij in iedergeval wel weer hebben, met deze web-log!!

  Groetjes uit het hooge noorden

 3. Zo zus, dat heb je toch maar even goed gedaan zeg! Gelijk de eerste keer meteen maar 5 werpen!
  Veel plezier van de kids..

  Groetjes (tante) Michi

 4. Hoi knappe (half)zus van mij. Gefeliciteerd met je prachtige pup’s.Dat heb je fantastisch gedaan, en dat voor de 1ste keer! Laat je nu maar lekker verwennen, want dat heb je wel verdiend. Dikke knuffel en ee lik van je (half)broer Nagai.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.