Meer dan “Dikkie Dik” alleen.

Hier in huis lijkt het erop dat alles om "Dikkie Dik " draait,maar dat is niet waar hoor. Ook ik (Keiko) en Rontu tellen nog mee hoor.

Vrouwtje heeft deze week al vakantie en die doet dus leuke dingen met ons, al zijn die wel een beetje aangepast aan "Dikkie Dik" (Miyuki). De wandelingen zijn best lang, we moeten regelmatig werken voor het vrouwtje en dan krijgen we extra snoepjes, een kluifje erbij is ook niet weg en wat ik het leifste doe is genieten in de achtertuin en dat kan ik nou volop doen.

Photobucket

Maar vrouwtje geniet ook volop, foto’s maken vind ze namelijk ook heel leuk, een boekje lezen en wat winkelen. Iets wat ze minder vind is poetsen, maar dat doet ze toch maar, want als baasje volgende week dan ook vakantie heeft kunnen ze wel leuke dingen doen en dat is weer wel leuk.

En dan nu toch weer even terug naar "Dikkie Dik". Hopelijk voor haar duurt het allemaal niet meer zo lang, ik krijg best een beetje medelijden met haar. Moet je haar buikje maar eens zien.

Photobucket

Twee weken geleden maakte vrouwtje ook al zo’n foto, maar zien jullie het verschil, ik wel. Op straat wordt ze al uitgescholden voor hangbuikzwijntje. Dat komt natuurlijk omdat haar buikje al aardig begint te hangen, maar ja daar kan zij toch niks aan doen. Haar hele buikje staat strak en regelmatig zijn die kleine puppy’s te voelen. Ach, nog een paar dagen en dan is ze er van af, maar wat haar dan te wachten staat heeft ze nog geen benul van, ik hou dus ook mijn bekkie maar en dat doet Rontu gelukkig ook.

8 gedachten over “Meer dan “Dikkie Dik” alleen.

 1. OOk al reageer ik niet zo veel maar wij volgen je buikje wel hoor
  spannend we kunnen niet wachten

  Hellaas hebben we al een hond anders had ik zo eentje genomen

 2. Het wordt tijd dat de Fam Jansen eens langs komt, heeft in het verleden ook goed gewerkt?!
  Ze moet echt snel verlost worden, arme stakker…. We zijn wel erg trots op haar en kunnen haast niet wachten. Succes met de laatste loodjes!

 3. Nancy; Zullen we dan afspreken voor zaterdag? Mama Rontu zegt dat dat inderdaad geholpen heeft toen ze van mij en mijnbroertjes en zusje moest bevallen. De nacht erna was ze ineens van haar dikke buikje af en dat zou ik ook wel willen.

 4. Ja, ja de laatste loodjes zijn het zwaarst.
  Nog een paar dagen hopen we en dan is het tijd voor beschuit met muisjes.

  We houden de weblog in de gaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.