Zwaargewicht.

We zijn zo nieuwsgierig hoe zwaar Miyuki ondertussen is dat het vandaag tijd werd om alle hondjes eens mee op de weegschaal te nemen. Ze zijn ondertussen allemaal uit vacht en dus zouden ze niet zoveel moeten wegen, want de kilo’s haar die ik de laatste weken heb geruimd die wegen niet meer mee.

Eerst Remko op de weegschaal en daarna ieder keer een ander hond in zijn armen. Keiko was de eerste; 11,5 kilo. Toen Rontu, 10,7 kilo. En toen….. Miyuki die woog toen ze de laatste keren bij de dierendokter was zo tussen de 7 en 7,2 kilo en nu …… 9,5 kilo. Wat een zwaargewicht en dan moet ze ook nog meer dan een week dat gewicht mee leuren, maar zeer waarschijnlijk gaat ze nog meer aankomen. Ach die arme meid, je ziet ze dan ook met de dag rustiger worden. Bij het traplopen is het net zo’n waggelend eendje en het op schoot springen gaat ook niet soepel meer en dus helpen we die kleine meid maar een handje.

Ik hoef nog maar een ochtendje te werken en kan dan al mijn aandacht op Miyuki en natuurlijk Keiko en Rontu gaan vestigen. Zorgen dat alles helemaal klaar is voor de bevalling en ondertussen leuke dingen doen met Keiko en Rontu, want die twee verdienen ook extra aandacht, want onbewust gaat er toch meer aandacht naar die kleine meid allias "Dikkie Dik".

4 gedachten over “Zwaargewicht.

  1. Ruim 2 kilo, dat is al aardig wat.
    Kun je nagaan, Niji was vorige keer 3,5 kilo aangekomen terwijl ze maar 1 pup verwachtte.
    Ze hield aardig wat vocht vast, we hadden dan ook echt medelijden met haar.
    Gelukkig was het na de bevalling snel weer verdwenen.

  2. Ilone; dank je , dat knuffeltje was erg fijn, ook namens Keiko en Rontu bedankt. Enhu, wat houd een bevalling precies in?Mama Rontu en vrouwtje vertellen wel wat, maar ja die wil ik niet snappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.