“Dikkie Dik”.

Bij het eerste nestje van Rontu had ze als als binaam “Papzak”. Voor Miyuki hebben baasje en vrouwtje nu de bijnaam “Dikkie Dik”. Toen stond ik (Keiko) soms raar te kijken hoe de buik van Rontu en uit zag en nu doe ik dat weer, maar nu is het de buik van Miyuki die zo hard groeit. Vrouwtje heeft toen een foto van Rontu gemaakt en nu heeft ze er ook een van Miyuki gemaakt.Dsc00298_small_2

Als je goed kijkt zijn er weinig verschillen, ja oké het is een andere bank waar ze op ligt en ze ligt ook in een andere houding, maar daar heb je het dan ook wel mee gehad. Ze ligt ook net als Rontu toen steeds meer op haar rug, zodat ze de ruimte heeft voor haar buikje.

Vandaag is vrouwtje ook weer begonnen met temperaturen. Dit is omdat tegen de tijd dat de puppy’s er uit gaan komen de temperatuur gaat dalen en dan is het dus wel fijn om te weten wat de normale temperatuur van Miyuki is, vandaag was het 37,4 graden, ook al hetzelfde als die van Rontu.

Het enige wat op het moment anders is dan wat Rontu deed is de plek waar die kleine zich soms verstopt in de tuin om afkoeling te zoeken.

Photobucket

Lekker onder de Hortensia ligt ze dan een middagdutje te doen en ik maar zoeken waar ze is. Want ik ben en blijf wel er bezorgd om haar hoor en ben dan heel erg benieuwd wat voor puppy’s ze gaat krijgen. Hopelijk mag ik van haar ook naast de werpkist komen zitten om van haar puppy’s te genieten, want dat mocht ik van Rontu ook. Over twee weken weet ik meer, want dan is het de dag dat de puppy’s geboren horen te worden.

3 gedachten over ““Dikkie Dik”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.