Te dik.

Wat er aan de hand is met mij (Miyuki) weet ik niet echt, maar dat ik te dik word is een ding wat zeker is. Baasje en vrouwtje zeggen dat ik te veel brokjes eet, maar dat is echt niet het geval hoor, want regelmatig eet ik mijn bakje zelfs niet leeg. Maar toch, moet je mijn buik eens zien, het ziet er niet uit.

Photobucket

Neeeee, ik weet wat er aan de hand is, want vrouwtje heeft me het verteld. Ik heb puppy’s in mijn buikje en die zorgen er voor dat mijn buikje zo dik wordt. Ik ga zelfs nog dikker worden, tenminste als ik het vrouwtje moet geloven. Ook zijn er al veel haartje van mijn buikje af gevallen. Dit moet ook, want dan kunnen straks die puppy’s mijn tepeltjes vinden om melk te drinken. Wat een veranderingen allemaal zeg. Ik ga maar met mijn pootjes draaien dat straks alles weer goed gaat komen met mijn lijfje. Zelfs mijn bijnaam is veranderd, ik heet niet niet meer Miyukifloepie, maar Dikkie Dik. Wat gaat er de komende drie weken nog meer veranderen?

2 gedachten over “Te dik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.