Sportdag.

Alle kindjes hebben op het einde van het schooljaar een sportdag, nou gaat onze school in de vakantie gwoon door, maar vandaag hadden wij toch een sportdag. De FHN organiseerde die en aangezien onze hondenschool daar bij is aangesloten mochten wij ook mee doen. Rond de klok van 9.00 uur waren wij in Nijmengen en daar zagen we al een heleboel andere hondjes van onze hondenschool, gezellig. Een tent werd opgezet voor de shaduw, stoeltjes en huisjes werden erbij gezet om uit te kunnen rusten.

Photobucket

Vrouwtje had mij (Keiko) ingeschreven en voor het baasje mij (Miyuki), maar ik (Miyuki ) mocht niet mee doen om dat ik wel erg lekker rook voor de reutjes om me heen, dus was ik (Rontu) de gelukkige om mee te mogen doen. Maar ik (Miyuki) had geen klagen hoor, want ik werd regelmatig uit mijn huisje gehaald om een stukje te lopen en hoefde dan helemaal niet te luisteren en mocht doen wat ik wilde als het maar niet met reutjes spelen was. En wij (Keiko en Rontu) maar doen wat het baasje en vrouwtje zeiden dat we moesten doen.

Pict8921smallAangezien wij (Keiko en Rontu) elkaar bijna niet tegen kwamen kon het baasje alleen foto´s van ons maken toen ik (Keiko) even mocht uitrusten.

Hier zijn vrouwtje en ik bezig met een behendigheidsrondje. De paaltjes worden op een super manier genomen. Ook een hoorgte sprong was er  en kijk eens hoe hoog die was en hoeveel ruimte ik nog over heb.

Pict8924smal_2

Verder moesten we apporteren, flyball spelen, gg en combisport doen. Dit allemaal in een makkelijke versie zodat iedereen plezier aan deze dag zou beleven.

Vanavond zijn we ook nog even met z´n alle naar Simba en Ziggy geweest. We kwamen daar toch bijna langst, dus was het wel even leuk om elkaar weer eens op te zoeken. Alleen Miyuki mocht met Ziggy spelen en wij (Keiko en Rontu) moetsen uitrusten na een lange maar leuke sportdag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.