Knap gedaan!

Vanmiddag toen vrouwtje thuis kwam was het dan zover, ik (Miyuki) mocht net als mijn moeder Rontu een broekje aan, want ik ben eindelijk loops. Baasje en vrouwtje zaten er al vanaf maart op te wachten, maar ik ben Miyuki hoor en ik doe altijd alles op mijn manier, tegendraads dus.

Vrouwtje pakte ook gelijk nadat ik mijn broekje aan had de agenda en ging zitten tellen, een dag of tien en een week of negen en ik kreeg gelijk te horen dat ik knap gedaan had. Maar waar ze op doelde hoorde ik even later toen ze het baasje alles vertelde. Hun zomervakantie zal er heel anders uit gaan zien, want als alles gaat zoals het moet en de natuur werkt mee dan krijg ik eind Augustus puppy´s en dan zouden we net een week weg zijn en nog twee weken te genieten hebben. BBBbblaffff, woeefffff , blaf, aaahooeeee, ik heb mijn naam weer eer aan gedaan, de vakantie loopt lekker in het honderd, tenminste als het aan mij en mijn vriendje ligt. Ik heb hem ook al verteld dat hij volgend weekend vrij moet houden, want dan kom ik een heel weekend feest vieren.

Maar omdat vrouwtje er gelijk de pest in had wat de vakantie betreft is ze nu spulletjes aan het pakken en onze huisjes worden ook al bij de voordeur gezet. Zou het zo zijn dat we morgen naar Duitsland gaan? Ik denk het wel, want het is al weer even geleden dat we daar geweest zijn en toen ze een telefoontje deed ging ze ook praten zoals ze doet als we in het huisje zijn.

4 gedachten over “Knap gedaan!

  1. Juliette; De winklen moest een paar dagen eerder dicht, omdat ze iets meer werk hebben dan in andere winkels en zodoende hebben we al een paar dagen vrij voor de drukte begint (een week vol cursusen en vergaderingen en dan het inruimen van de winkel, ach je weet het wel).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.