Nog ouder.

Vandaag hebben wij weer feest, maar deze keer is het er niet een van ons, maar ons vrouwtje is degene die weer een jaartje ouder is geworden. Hoe oud? Nou in ieder geval nog ouder dan wij alle drie samen. We hebben zitten verzinnen hoe we jullie het kunnen uitleggen, even kijken hoe was het ook al weer. O ja, mijn (Keiko) leeftijd en dat gedeeld door 2 is het eerste cijfer en dan onze (Rontu en Miyuki) leeftijden optellen en dat min 1 en dat is het tweede cijfer.

Vanmorgen hebben we op de normale tijd dat wij wakker worden een liedje gezongen, dat de buurjongen wakker zou worden van het liedje dat maakt niet uit, want hij is vandaag ook jarig. Dus wij hebben zo hard we konden gezongen, want dat verdient het vrouwtje gewoon. Verder hebben we haar een kluif gegeven, maar daar had ze niet zo’n trek in en ze is dus zelf nu druk bezig met lekkere taarten en hapjes te maken voor als er bezoek komt. Dan kan ze net als ik (Rontu) van de week ook trakteren, misschien krijgen wij ook wel wat.

Wat de dag ons verder nog mer brengt, een berg bezoek en voor de rest zien we het wel. Gezelligheid en genieten, dat is toch het belangrijkste in het leven.

4 gedachten over “Nog ouder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.